Skip Navigation
Skip Sidebar
Het Fort

Het Fort

Non-profit

Over ons

Help kinderen uit kwetsbare gezinnen aan een hoopvolle toekomst

IN HET KORT
Fort-kinderen groeien op in financieel en sociaal kwetsbare gezinnen. Samen geven wij hen een steuntje in de rug ...

Deel
Gezocht: vrijwilliger met een hart voor kinderen

Gezocht: vrijwilliger met een hart voor kinderen

Structureel werk · 2–8 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenJeugdwerkCreatiefBegeleidingSociaal contact
WelzijnKinderen & JongerenArmoedebestrijding
Activiteit Delen
Het Fort
#48126
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/httpshetfortorglocaties13apeldoorn-zuid/activiteiten/Gezocht-vrijwilliger-met-een-hart-voor-kinderen/48126 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Het Fort geloven wij dat ieder kind recht heeft op een kansrijke toekomst, ook als je opgroeit onder moeilijke omstandigheden.

Uitgebreide omschrijving

Help kinderen uit kwetsbare gezinnen aan een hoopvolle toekomst

IN HET KORT

Fort-kinderen groeien op in financieel en sociaal kwetsbare gezinnen. Samen geven wij hen een steuntje in de rug. Wil jij je tijd en aandacht investeren in kostbare kinderen? Kom dan helpen!


TAAKOMSCHRIJVING

Het belangrijkste dat je als vrijwilliger doet is je onverdeelde aandacht aan de kinderen geven. Vanuit oprechte betrokkenheid ben je bezig hun liefdestank te vullen. Je knoopt een gesprekje aan met een kind of je speelt, helpt met huiswerk of speelt een spelletje met een klein groepje kinderen. Je vervult een belangrijke taak als rolmodel voor hen. Je ondersteunt ook op praktisch gebied, b.v. fruit klaarmaken en knutselspullen opruimen. We horen ook graag wat jij leuk vindt om te doen: een sportactiviteit voorbereiden en koken met een klein groepje kinderen? Er is van alles mogelijk. 


WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG?

Je hebt affiniteit met onze doelgroep, ervaring (privé of professioneel) in het omgaan met kinderen is een fijn. Je bent empathisch, geduldig en kan je grenzen aangeven. Je voelt je thuis tussen verschillende culturen. Het Fort is een organisatie die handelt vanuit een christelijke identiteit. Wij geloven dat God elk mens waardevol vindt. Daarom staan wij open voor elk kind en elke vrijwilliger. 


WAT VOOR SCHOLING KRIJG JE AANGEBODEN?

Als je het leuk vindt kan je deelnemen aan onze trainingsdagen. Met ons hele team willen wij graag blijven leren hoe wij de kinderen het beste kunnen helpen. Je wordt ingewerkt door onze kindercoach, je leert door gesprekken maar ook in de praktijk over onze aanpak en methode. Je krijgt tevens begeleiding van onze kindercoach en project coördinator.


WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Je wordt onderdeel van het gezellige en gepassioneerde Fortteam. Je krijgt de glimlach van een kind dat geniet van de positieve aandacht die jij het geeft. En de wetenschap dat je een waardevolle investering doet in het leven van een kind. We vergoeden eventuele reiskosten. En natuurlijk ga je gezellig mee met ons jaarlijkse teamuitje. 


WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?

Vrijwilliger zijn bij Het Fort doe je niet voor niets. Je beseft je dat je iets waardevols bijdraagt in het leven van kinderen die jouw aandacht en liefde goed kunnen gebruiken. Samen zorgen we er zo voor dat alle kinderen gezien worden en een mooie middag kunnen beleven. Die kinderen die naar Het Fort komen groeien op in (financieel en sociaal) kwetsbaardere gezinnen. Door jouw aanwezigheid op Het Fort biedt je ze iets dat ze anders mis zouden lopen.


WERKTIJDEN

In overleg spreken we af wanneer jij komt helpen. We zoeken vrijwilligers voor de dinsdag- en/of donderdagmiddag van of tussen 14.00 tot 18.00 uur. Je kan elke week komen, maar bijvoorbeeld ook om de week.


LOCATIE

Het Fort bevindt zich in het gebouw van Stichting Old School. Old School Apeldoorn is een verbouwde oude school midden in de wijk Apeldoorn-Zuid waar een buurthuis, kleine zorgboerderij en huiskamer wordt gerund. Vanuit Stichting Old School worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd voor kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving.

HOE KOM JE IN AANMERKING?

Als je enthousiast wordt van deze vacature dan gaan we graag met je in gesprek! We zoeken dan samen uit welke bijdrage jij als vrijwilliger aan Het Fort kan leveren. Kijk voor meer informatie over ons project op www.hetfort.org. Heb je nog vragen? Neem telefonisch contact op via 0683693361. We zien er naar uit om kennis met je te maken.Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Het Fort > Gezocht: vrijwilliger met een hart voor kinderen

Over Het Fort

Help kinderen uit kwetsbare gezinnen aan een hoopvolle toekomst

IN HET KORT
Fort-kinderen groeien op in financieel en sociaal kwetsbare gezinnen. Samen geven wij hen een steuntje in de rug. Wil jij je tijd en aandacht investeren in kostbare kinderen? Kom dan helpen!