Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Vragen half uurtje UBO's

Bijeenkomst · 24 mrt 2022, 19:30 - 20:00
Vanuit huis
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#50671
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Vragen-half-uurtje-UBOs/50671 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Aan de slag met jullie UBO registratie. Is dat belangrijk voor ons? het antwoord is ja!

Uitgebreide omschrijving

AAN DE SLAG MET JULLIE UBO REGISTRATIE

In juli 2018 is de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) gewijzigd. Is dat belangrijk voor een vrijwilligersorganisatie of sportvereniging? Het antwoord is ja! Onderdeel van deze wijziging is namelijk dat alle organisaties, dus ook stichtingen en verenigingen, vóór 27 maart 2022 moeten registreren wie hun UBO’s (Ultimate Beneficial Owners) zijn. Deze registratie moet je doen bij de Kamer van Koophandel. 


Presentatie

Twijfel je of dit ook voor jouw organisatie van toepassing is? Wil je weten hoe je bepaalt wie de UBO’s binnen jouw organisatie zijn? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij de registratie? Lees dan deze presentatie goed door en bekijk het eerder gedeelde bericht hierover. Heb je daarna nog vragen dan zien we je graag bij het vragen half uurtje met Arjen Vonk van de SESAM academie.


Je kunt op 24 maart om 19.30 uur online deelnemen door op deze link te klikken.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Vragen half uurtje UBO's

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.