Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Training Voorzitter

Training · 21 nov, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312ga Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? 15 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 3 months.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#53464
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Voorzitter/53464 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ben je geïnteresseerd om voorzitter te worden, wil je groeien in jouw rol als voorzitter of wil je ervaringen uitwisselen met collega-voorzitters?

Uitgebreide omschrijving

Als voorzitter van een vereniging of stichting heb je een veelzijdige, dynamische en soms lastige taak. Ben je geïnteresseerd om voorzitter te worden, wil je groeien in jouw rol als voorzitter of wil je ervaringen uitwisselen met collega-voorzitters en leren van ervaren professionals? Meld je dan aan voor deze vier trainingsavonden.


Veelal ben je gevraagd voor deze rol, of ben je uit passie op deze plaats in de organisatie terecht gekomen. Je hebt de ambitie om mooie resultaten te boeken. Tegelijkertijd wordt van je verwacht om rust en stabiliteit te brengen en de organisatie behendig te begeleiden bij interne en externe processen. Dat vraagt verschillende vaardigheden van jou.

 

Inhoud training

In vier avonden komen verschillende aspecten van het voorzitterschap aan de orde. Je werkt, gezamenlijk met de andere deelnemers, aan eigen vragen en thema’s:

1. Als voorzitter aan de slag

2. Toekomstgericht voorzitterschap

3. Zicht houden op de voortgang

4. Inzet PR / Omgaan met crises


Wanneer

De training bestaat uit vier avonden en wordt gegeven op maandag 21, en 28 november, dinsdag 6 december en maandag 12 december. Start 19.30 uur, er is inloop vanaf 19.15 uur.


Over de trainer

Jan Kuipers is directeur van de Benelux-tak van FranklinCovey, een internationale trainings- en coachingsorganisatie gespecialiseerd in gedragsverandering. Tevens is hij professioneel trainer op het gebied van leiderschap en auteur van de boeken “Menskracht”, “Creëer wind mee” en “De kleine Covey”.

Hoe kom ik er?

Ingang is aan de achterzijde van het gebouw. Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping.
Ben je erbij? 15 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 3 months.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.