Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Training Sponsoring nieuwe stijl

Training · 10 mrt 2022, 19:30 - 21:30
Boogschutterstraat 30, 7324 AG Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#46893
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Sponsoring-nieuwe-stijl/46893 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Waarom sponsort een bedrijf eigenlijk een vereniging? En wat heb je als vereniging te bieden? Sluit dit op elkaar aan, of kun je hier goed op inspelen?

Uitgebreide omschrijving

Deze training laat je op een andere manier naar sponsoring kijken!


Sponsoring en waarde creëren

 Je leert om op een andere manier naar jouw activiteiten en sponsoren te kijken. Als stichting of vereniging ben je erg actief met de activiteit of sport die je aanbiedt. Maar weet je ook wat je nog meer te bieden hebt? Vrijwel elke stichting of vereniging heeft waarde in zich. Waarde die aansluit bij de belangen van een bedrijf. Na deze training heb je inzicht gekregen in de waardes die jouw vereniging of stichting in huis heeft en wat bedrijven echt belangrijk vinden bij sponsoring. 

 

Met deze inzichten kun je de juiste sponsoren aan jou binden om samen iets moois waar te maken!


Deze training bestaat uit twee avonden op donderdag 10 maart en dinsdag 29 maart 2022.


Over de trainer

Deze training zal worden gegeven door Joost Leferink, business developer bij Hollander Techniek. Joost heeft vanuit zijn rol een eigentijdse kijk op sponsoring ontwikkeld welke hij graag deelt met de Apeldoornse verenigingen en stichtingen.


Wist je dat…

Je bij het werven absoluut niet alleen iets komt halen! Je hebt de sponsor namelijk ook iets moois te bieden. Zorg vooraf dat je weet dat dit aansluit op de behoefte van de potentiële sponsor.


Locatie

De training wordt gegeven bij Hollander Techniek, Boogschutterstraat 30, 7324 AG in Apeldoorn. 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training Sponsoring nieuwe stijl

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.