Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Training Presenteren kun je leren

Training · 7 mrt 2022, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#47480
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Presenteren-kun-je-leren/47480 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil je graag beter leren presenteren of wat zekerder worden wanneer je voor een groep jouw verhaal vertelt? Dan is deze training iets voor jou.

Uitgebreide omschrijving

Heb je een vrijwillige bestuursfunctie en word je geacht af en toe een groep toe te spreken? Wil je graag beter leren presenteren of wat zekerder worden wanneer je voor een groep jouw verhaal vertelt? Dan is deze training iets voor jou.


In drie avonden krijg je tips en handreikingen om beter te leren presenteren. Ook ga je zelf aan de slag om het spreken in het openbaar te oefenen en jouw zelfvertrouwen te vergroten.


De trainingsdata

Drie keer op maandag: 7, 14 en 28 maart 2022.


Locatie

De training wordt gegeven in het nieuwe kantoor van Stimenz, Prins Willem Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn.


Over de trainer

De training wordt gegeven door Miriam Trommelen van Communicatie Compagnie.


Wist je dat…

Deze training, hoewel we Bestuurdersacademie heten, niet alleen voor bestuurders is. Ben je op een andere manier betrokken bij je stichting of vereniging en wil je jezelf trainen in presenteren? Dan ben je ook van harte welkom!


Corona

Indien de dan geldende coronamaatregelen het niet toelaten om de training fysiek te laten plaatsvinden, wordt de training verplaatst naar een later moment in het eerste half jaar van 2022.

Hoe kom ik er?

Het kantoor van Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training Presenteren kun je leren

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.