Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Training PR & Communicatie

Training PR & Communicatie

Training · 31 jan 2024, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? 14 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#69709
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-PR--Communicatie/69709 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Is jouw club al klaar voor de 21e eeuw? Breng jouw club, stichting of vereniging beter onder de aandacht van bezoekers, vrijwilligers en sponsoren.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze training neemt Petra je mee in de wereld van PR & Communicatie en verteld ze je hoe je jouw vereniging beter onder de aandacht kunt brengen van bezoekers, vrijwilligers en sponsoren. Waar staat jouw vereniging voor? Hoe formuleer je een boodschap? Ook besteden we aandacht aan het schrijven van een persbericht, omgaan met de pers en de verschillende communicatiemiddelen die je kunt inzetten. Tijdens de tweede avond gaan we in op online media. Zoals digitale nieuwsbrieven, de website en Social media.


De training bestaat uit een combinatie tussen theorie en praktijk. Door middel van opdrachten kun je het geleerde direct voor jouw vereniging toepassen.


Over de trainer

De training wordt gegeven door communicatieadviseur Petra Visser van Prima Content. Petra geeft al jarenlang trainingen en workshops op het gebied van communicatie.


Locatie

Het hoofdkantoor van Stimenz: Prins Willem-Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn (links van Dijkgraaf). Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping. 's avonds is de ingang aan de achterzijde geopend. Hier zijn ook voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling.


Data en tijd

De training bestaat uit twee avonden en zal plaatsvinden op woensdag 31 januari en 14 februari van 19.30-21.30 uur.


Inloop

Een kwartier voor aanvang.


Let op:

Petra geeft deze training op vrijwillige basis en daar zijn wij heel blij mee! Ook worden al onze trainingen je gratis aangeboden en dat willen we graag zo houden. Kun je na jouw opgave toch niet aanwezig zijn bij deze avond? Geef het dan tijdig aan ons door. Niet alleen voor ons en voor anderen die graag een plekje bij deze avond bemachtigen, maar zeker voor onze vrijwillige trainers!


Graag tot ziens op woensdag 31 januari.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 14 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training
trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training PR & Communicatie

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.