Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Training Krachtig Besturen

Training · 16 mrt, 19:15 - 22:15
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? 9 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#61137
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Krachtig-Besturen/61137 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Tijdens deze interactieve, inspirerende avond krijg je inzicht op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten.

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en organisatie. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur of commissie.


Tijdens deze interactieve, inspirerende avond krijg je inzicht op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten. Er is aandacht voor persoonlijk leiderschap, veranderstrategieën, communicatie en groepsdynamica. We behandelen diverse interventie-instrumenten om ontwikkeling en verandering te initiëren. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.


Over de trainer

De training wordt gegeven door Frank Hoes. Frank is trainer, coach en adviseur op het gebied van leiderschap en organisatie-ontwikkeling. Hij krijgt er werkelijk waanzinnig veel energie van wanneer hij beweging bij mensen, groepen en organisaties realiseert. Daarom zet hij zich al 15 jaar in om directeuren, bestuurders en managers in de (semi-) publieke sector te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.


Locatie

Stimenz, Prins Willem Alexanderlaan 1419, Apeldoorn.

In de avond is de ingang aan de achterzijde van het gebouw geopend. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig.


Data en tijd

De training vindt plaats op donderdag 16 maart van 19.15-22.15 uur. De deur is open vanaf 19.00 uur.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 9 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training Krachtig Besturen

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.