Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Training Krachtig Besturen

Training · 4 nov 2021, 19:30 - 22:00
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#42024
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Krachtig-Besturen/42024 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Tijdens twee interactieve, inspirerende avonden krijg je inzicht op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten.

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en organisatie. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur of commissie.


Tijdens twee interactieve, inspirerende avonden krijg je inzicht op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten. Er is aandacht voor persoonlijk leiderschap, veranderstrategieën, communicatie en groepsdynamica. We behandelen diverse interventie-instrumenten om ontwikkeling en verandering te initiëren. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.


Over de trainer

De training wordt gegeven door Frank Hoes. Frank is trainer, coach en adviseur op het gebied van leiderschap en organisatie-ontwikkeling. Hij krijgt er werkelijk waanzinnig veel energie van wanneer hij beweging bij mensen, groepen en organisaties realiseert. Daarom zet hij zich al 15 jaar in om directeuren, bestuurders en managers in de (semi-) publieke sector te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.


Locatie

Stimenz, Brinklaan 268 Apeldoorn


Data en tijd

De training bestaat uit twee avonden en zal plaatsvinden op donderdag 4 en 25 november van 19.30-22.00 uur.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training Krachtig Besturen

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.