Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

Special Crowdfunding en Fondswerving

Training · 15 mrt 2022, 19:00 - 21:00
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#48147
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Special-Crowdfunding-en-Fondswerving/48147 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Kom in één avond alles te weten over de mogelijkheden om gebruik te maken van crowdfunding en fondsen te werven voor jouw organisatie.

Uitgebreide omschrijving

Ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast krijgt om bij te dragen aan je (buurt)initiatief? Wil je geld en/of materialen inzamelen en tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je

project? En wil je weten welke fondsen je kunt benaderen voor jouw project? Neem dan deel aan deze inspiratiesessie.


Deze special bestaat uit twee thema's. Als eerste neemt Dionne Doets (Voor Apeldoorn) je mee met een introductie in het voeren van campagne om geld in te zamelen en/of vrijwilligers te werven voor jouw initiatief. Hiervoor is het nog niet nodig om een concreet initiatief of crowdfundingdoel te hebben. Tijdens de inspiratiesessie geeft Dionne veel tips en voorbeelden van succesvolle campagnes van initiatieven uit heel Nederland. We bespreken op welke manier je crowdfunding kunt inzetten voor je initiatief en hoe je geld kunt

inzamelen.


Het tweede uur zal Lineke Maat laten zien wat belangrijk is bij het werven van fondsen. Welke type fondsen zijn er? Welke fondsen kun je waarvoor benaderen? Wat komt erbij kijken om een aanvraag te doen? Onder andere op deze vragen zal antwoord worden gegeven met de nodige do's en don'ts.


Tijdens de avond is er veel ruimte om vragen te stellen.


Over de deskundigen

Deze special wordt gegeven door Dionne Doets en Lineke Maat. Dionne ondersteunt landelijk bij initiatieven om geld en hulp te mobiliseren via crowdfunding. In Apeldoorn via het platform Voor Apeldoorn. Lineke is sociaal ondernemer en sinds kort directeur van De Kap. Ze is bij de Bestuurdersacademie dé kenner op het gebied van fondswerving. Ze heeft o.a. meerdere malen de training Sponsoring en Fondswerving aangeboden.


Locatie

De locatie is vooralsnog de nieuwe locatie van Stimenz: Prins Willem-Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn (links van Dijkgraaf). Bij een groot aantal deelnemers zullen we tijdig een nieuwe locatie communiceren.


Datum en tijd

De special zal plaatsvinden op dinsdag 15 maart van 19.00-21.00 uur.


Inloop

Een kwartier voor aanvang.


Corona

Indien de dan geldende coronamaatregelen het niet toelaten om de training fysiek te laten plaatsvinden, wordt de training digitaal aangeboden.

Hoe kom ik er?

Het kantoor van Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Special Crowdfunding en Fondswerving

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.