Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Inspiratieavond 'Nu tijd om te bewegen!'

Inspiratieavond 'Nu tijd om te bewegen!'

Bijeenkomst · 18 apr 2023, 19:00 - 23:00
Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#60489
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Inspiratieavond-Nu-tijd-om-te-bewegen/60489 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Breng je vereniging of stichting in beweging. Een inspirerende avond voor jou als (geïnteresseerde of beginnende) bestuurder!

Uitgebreide omschrijving

Ben je bestuurder, anders actief binnen een vereniging of stichting of geïnteresseerd in besturen? Heb je zin in een avond vol energie en inspiratie? Kom dan op dinsdag 18 april naar de inspiratieavond!


Het thema van de inspiratieavond 2023 is "Nu tijd om te bewegen!". We lichten uit hoe je beweging kan krijgen in je vereniging of stichting op het gebied van duurzaamheid, omdenken, het flexibel inzetten van vrijwilligerswerk, meer zichtbaarheid creëren van je organisatie en het binden van (nieuwe) vrijwilligers.


Wordt geïnspireerd door sprekers, kies de workshop van jouw keuze, wees erbij met de feestelijke uitreiking & kom in contact met anderen tijdens de afsluitende borrel!


Workshop 1: Hoe zet je jouw club in de spotlight?

Workshop 2: Flexibel vrijwilligerswerk

Workshop 3: Duurzaam, een uitdaging voor je club!

Workshop 4: Ga besturen!

Workshop 5: Maak een vrijwilligerskalender!


Inspirerende uitblinkers!

Tijdens de inspiratieavond geven we een podium aan de geselecteerde groep uitblinkers van verenigingen of stichtingen. Ze verdienen het om in het zonnetje te staan en zullen een inspiratiebron voor anderen zijn!


*De uitblinker in jouw bestuur*  

*De uitblinker in vernieuwen*


Tot en met 10 april 2023 kon je stemmen op jouw kandidaat. De twee winnaars zijn bekend, maar wie dat zijn geworden houden we nog even geheim. Tijdens de inspiratieavond van Bestuurdersacademie Apeldoorn worden de gewonnen uitblinkers bekend gemaakt!


Tijd en locatie

De avond start dinsdag 18 april om 19.30 uur. De deur gaat open om 19.00 uur. De locatie is het Gemeentehuis, Marktplein 1, 7311 LR in Apeldoorn.


Overige informatie

Meld je voor 18 april via de knop rechtsboven ("ben je erbij?") aan voor de inspiratieavond van Bestuurdersacademie Apeldoorn.


Deze inspiratieavond wordt je gratis aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Rabobank Apeldoorn. De Gemeente Apeldoorn heeft voor de locatie gezorgd.


Kom je met de fiets? Dan kan je je fiets stallen in de gratis fietsenstalling in de Marktstraat. Deze fietsenstalling is tot 00:00 uur geopend.

Adres: Marktstraat 14, Apeldoorn.


Kom je met de auto? Dan kan je je auto parkeren in de parkeergarage onder het Gemeentehuis.

Adres: Marktplein 1, Apeldoorn.

Navigatieadres: Deventerstraat 22A, Apeldoorn.


Vragen?

Neem dan contact op met Joyce Vreeswijk van Bestuurdersacademie Apeldoorn via [email protected]


Tot ziens op 18 april!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Inspiratieavond 'Nu tijd om te bewegen!'

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.