Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Ga de energiekosten van je club te lijf!

Ga de energiekosten van je club te lijf!

Bijeenkomst · 15 dec 2022, 19:30 - 20:30
Vanuit huis
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#59183
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Ga-de-energiekosten-van-je-club-te-lijf/59183 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je informatie over regelingen en mogelijkheden voor je vereniging op korte en lange termijn? Sluit dan aan bij onze informatiebijeenkomst.

Uitgebreide omschrijving

Arjan van der Plas projectleider/energiecoach en Geke Odding energiecoach, beide van Duurzame Energiecoöperatie (DeA), geven je alle informatie over de mogelijkheden en regelingen op het gebied van Energie besparen voor jouw vereniging.


We zouden het fijn vinden als je laat weten als je erbij bent! Dat doe je door het vinkje rechts bovenaan aan te klikken. Op deze manier kan je ook aangeven waar je naar op zoek bent in deze informatiebijeenkomst.


Inloggen kan via onderstaande link.


Join Zoom Meeting


https://us02web.zoom.us/j/84306931751

 

Meeting ID: 843 0693 1751

 

.

 


    

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.