Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Besturen met Impact

Besturen met Impact

Training · 9 okt, 19:00 - 22:00
Flexibele locatie
Onderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Bekijk open trainingen hier.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#66335
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Besturen-met-Impact/66335 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In 4 avonden ontwikkel je vaardigheden en vergaar je kennis om nog beter te besturen. Zodat jij meer plezier ervaart bij het vervullen van je bestuursfunctie.

Uitgebreide omschrijving

Let op: inschrijven gaat via de externe link in dit bericht.


Ben jij bij de bestuurdersopleiding Besturen met Impact in de Stedendriehoek? Gemeente Voorst, Apeldoorn, Deventer en de KNVB hebben de handen ineengeslagen. 

 

Persoonlijke ontwikkeling

De opleiding staat in het teken van jou. In vier avonden ontwikkel je vaardigheden en vergaar je kennis om nog beter te besturen. Zodat jij meer plezier ervaart bij het vervullen van je bestuursfunctie. 

 

Want de afgelopen jaren is ons één ding duidelijk geworden. Het besturen van een vereniging is soms erg ingewikkeld en blijft een constante zoektocht. Wat 20 jaar geleden wel werkte, werkt nu niet meer. Wat enkele maanden geleden wel aansloeg blijkt nu het resultaat uit te blijven. Op deze momenten merken wij steeds vaker dat het nuttig is om hierover een gesprek te voeren met andere bestuurders. Gesprekken waarin jij (en jouw vereniging) kunt profiteren van de kennis en kunde van andere bestuursleden en jij anderen ook kunt helpen met jouw kennis en kunde. De opleiding faciliteert dit gesprek.

 

Praktische informatie

De opleiding start op maandag 9 oktober en eindigt op maandag 11 december In totaal bestaat de opleiding uit vier maandagavonden:

  • 9 oktober
  • 6 november
  • 27 november
  • 11 december


Elke avond start om 19:00 uur en eindigt uiterlijk om 22:00 uur. De opleiding is opgebouwd langs de volgende thema’s: persoonlijke leiderschap, verbinden, strategische besturen en maatschappelijk ondernemerschap.

 

De totale tijdsinvestering inclusief de bijeenkomsten is om en nabij de 40 uur. De opleiding vindt plaats in de drie deelnemende gemeenten. Vermoedelijk kiezen wij voor verschillende sportlocaties.

 

Wat leer ik?

De opleiding is opgebouwd aan de hand van de eerdergenoemde thema’s. Op deze thema’s maak jij sowieso stappen. Daarnaast bepaal jij ook zelf wat je precies wilt leren. Dat leerproces stopt niet nadat je de opleiding hebt afgerond, maar wij moedigen jou aan om je te blijven ontwikkelen op je eigen manier.

 

Én wanneer je ook nog een positieve bijdrage kunt leveren aan het leerproces van een medecursist is de opleiding helemaal geslaagd.

 

Inschrijven

Inschrijven kan hier via het inschrijfportaal van de KNVB. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan deze datum nog verschoven worden. Bij het inschrijven vragen wij o.a. naar geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, naam en functie vereniging. Zorg dat deze gegevens correct worden ingevoerd.

 

Tot slot. Bij vragen kun je bij Tjeerd Lemstra ([email protected]) of Rick Timmermans ([email protected]) terecht.

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Bekijk open trainingen hier.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.