Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

-GEANNULEERD- Special Kascommissie

Training · 22 nov 2021, 19:30 - 21:30
Christiaan Geurtsweg 1, 7335 JV Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#45636
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/-GEANNULEERD--Special-Kascommissie/45636 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Op deze avond bespreken we jouw vragen en onderwerpen als; wat controleert de kascommissie precies? En welke verantwoordelijkheid heeft de kascommissie?

Uitgebreide omschrijving


Special Kascommissie  

Ben je lid van een kascommissie of wil je lid worden van een Kascommissie, en vraag je je af hoe de controle goed en efficiënt kan worden gedaan? Controle is niet moeilijk, maar je moet wel even weten waar je op moet letten. Zelfs vrijwilligers die niet bijzonder administratief onderlegd zijn, kunnen een effectieve en efficiënte kascontrole uitvoeren.

Op deze avond bespreken we jouw vragen en onderwerpen als; wat controleert de kascommissie precies? En welke verantwoordelijkheid heeft de kascommissie? Tijdens deze bijeenkomst wordt op veel onduidelijkheid een antwoord gegeven en wordt het belang van een goede kascommissie uitgelegd. Uiteraard worden ook tips voor de commissieleden besproken. Wat neem je door? Welke vragen stel je aan de penningmeester?


Wil je ervaringen uitwisselen met collega-kascommissieleden en leren van een ervaren professional? Dan is deze gratis training iets voor jou.


Deze special is van grote toegevoegde waarde voor (nieuwe) kascommissieleden, maar vooral ook voor bestuursleden. Over de trainer

Gerrit Veeneman heeft deze special al eerder voor de Bestuurdersacademie gegeven. Hij werkt al ruim 30 jaar als accountant en adviseur in het Apeldoornse MKB. Als Senior Manager Samenstelpraktijk is hij werkzaam bij Boon Accountants Belasting- adviseurs. Wanneer en waar?

De bijeenkomst is op maandag 22 november van 19.30-21.30 uur bij Boon Accountants aan de Christiaan Geurtsweg 1, 7335 JV Apeldoorn

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > -GEANNULEERD- Special Kascommissie

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.