Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel

- GEANNULEERD - Inspiratieavond 'De kracht van besturen'

Bijeenkomst · 16 nov 2021, 19:30 - 21:30
Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Aanmeldingen gesloten.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#45995
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/--GEANNULEERD---Inspiratieavond-De-kracht-van-besturen/45995 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Laat je als vrijwillig bestuurder/commissielid inspireren met theater en kom meer te weten over de 4 inzichten voor bestuurders.

Uitgebreide omschrijving

Deze bijeenkomst is geannuleerd i.v.m. de gewijzigde coronamaatregelen per 06-11-2021 en zal in het voorjaar van 2022 plaatsvinden.


Ben je vrijwillig bestuurder/commissielid (of daar interesse voor) en heb je zin in een avond met theater en inspiratie? Kom dan op dinsdag 16 november naar de inspiratieavond ‘De kracht van besturen’!


Ambities

Als bestuurder of commissielid van een vereniging of stichting heb je allerlei ambities. Ook komen er een hoop taken en verantwoordelijkheden op je af. Zijn de activiteiten georganiseerd? Halen we ons prestatieniveau? Hebben we genoeg vrijwilligers? Hoe gaat het met de ledengroei? Hoe worden we een duurzamere club? Je werkt keihard om dit voor elkaar te krijgen.


Theater

Onderweg stuit je op allerlei dilemma’s die je uit koers kunnen brengen. Om jou als bestuurder hierin te ondersteunen zijn 4 inzichten ontwikkeld: Samen doen, Meenemen, Eigenaarschap en Support. Deze inzichten helpen je om de juiste focus te houden binnen de vereniging en inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Helder Theater vertaalt op een interactieve en ludieke wijze de 4 inzichten van besturen naar de praktijk van alledag. Het zal een feest van herkenning zijn!! Bekijk hier een preview.Feestje

Na de inspiratie van de theatergroep gaan we met elkaar in gesprek over de rol en taken van bestuurders in relatie tot deze 4 inzichten. Tijdens de avond wordt ook stilgestaan bij het 10-jarig jubileum van de Bestuurdersacademie en is er na afloop nog alle gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Vier het feestje mee!


Tijd en locatie

De avond start dinsdag 16 november om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. De locatie is het Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.


Aanmelden

Nieuwsgierig? Beleef en doe mee aan deze inspirerende avond waarop we ons verenigen om in de toekomst nog beter te kunnen besturen. Het is een vervolg op de succesvolle inspiratieavond ‘De kracht van verenigen’ van 2019.


Deze inspiratieavond wordt je aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn, Rabobank Apeldoorn en omgeving en gemeente Apeldoorn.


Heb je vragen, neem dan contact op met Tjeerd Lemstra (Bestuurdersacademie Apeldoorn) via 06 - 50 45 83 65 of [email protected] of Jocelyn Eising-Borger (Rabobank Apeldoorn en omgeving) via 088 – 726 7226 of [email protected].


Tot ziens op 16 november!

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel bijeenkomst
Apeldoorn > bijeenkomsten > Bestuurdersacademie Apeldoorn > - GEANNULEERD - Inspiratieavond 'De kracht van besturen'

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.