Skip Sidebar

Over ons

Zorgverzekeringslijn traint gratis vrijwilligers die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden. Of die door omstandigheden hun zorgverzekering zijn kwijtgeraakt. De interactieve online training ...

WelzijnSociale rechtvaardigheid
Deel

Zó los je zorgverzekeringsschulden op!

Training · 10 mrt 2022, 19:00 - 20:30
Vanuit huis
WelzijnSociale rechtvaardigheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training . Bekijk open trainingen hier.
Deel training
Zorgverzekeringslijn
#49718
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorgverzekeringslijn/activiteiten/Zo-los-je-zorgverzekeringsschulden-op/49718 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De interactieve training is gericht op het oplossen van schulden bij de zorgverzekeraar en het CAK. Maar ook op het afsluiten van een zorgverzekering.

Uitgebreide omschrijving

Training voor vrijwilligers thuisadministratie. Die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden. Of die door omstandigheden hun zorgverzekering zijn kwijtgeraakt.


In deze speciale training gaan we in op de rol die vrijwilligers spelen. Met veel casuïstiek, antwoorden op vragen en oplossingen voor lastige situaties!


Programma

  • Het incassoprotocol van zorgverzekeraars
  • Het voorkomen van aanmelding als wanbetaler
  • Het afmelden als wanbetaler.
  • De meest recente wijzigingen in de wanbetalers- en onverzekerdenregelingen

Duur: 60 tot 90 minuten

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training . Bekijk open trainingen hier.
Deel training

Over Zorgverzekeringslijn

Zorgverzekeringslijn traint gratis vrijwilligers die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden. Of die door omstandigheden hun zorgverzekering zijn kwijtgeraakt. De interactieve online training is gericht op het oplossen van schulden bij de zorgverzekeraar en het CAK. Maar ook op het afsluiten van een zorgverzekering voor mensen die door omstandigheden onverzekerd zijn geraakt. Of die recent in Nederland zijn komen wonen of werken. Wij geven uitleg over de Wanbetalersregeling en Onverzekerdenregeling. En bieden praktische handvatten. Vrijwilligers kunnen daardoor aansturen op het voorkomen van aanmelding als wanbetaler of het sneller uitstromen uit de regeling.