Skip Sidebar
Zorgkwekerij Menkveld

Zorgkwekerij Menkveld

Sociale Onderneming

Over ons

Naast onze boomkwekerij & het plantencentrum, hebben wij van maandag t/m vrijdag een zorgkwekerij. Al onze hulpkwekers werken mee in het team bij de voortkomende werkzaamheden op de kwekerij, in de ...

Natuur & MilieuMensen met een beperkingZorg & Welzijn
Deel

Klusjes op de kwekerij en in de schuur

4–8 uur/week
Zutphensestraat 285, 7325 WT Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenTuinierenKlussenKoken & etenSociaal contactOndersteunend werk
Natuur & MilieuMensen met een beperkingZorg & Welzijn
3 plaatsen over.
Deel activiteit
#43146
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorgkwekerij-Menkveld/activiteiten/Klusjes-op-de-kwekerij-en-in-de-schuur/43146 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een handige man/vrouw die het leuk vind een dagdeel in de week ons te komen helpen met kleine klusjes in-en-om de kwekerij en schuur.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Zorgkwekerij Menkveld

Naast onze boomkwekerij & het plantencentrum, hebben wij van maandag t/m vrijdag een zorgkwekerij. Al onze hulpkwekers werken mee in het team bij de voortkomende werkzaamheden op de kwekerij, in de kas, schuur of de verkooptuin.
Heel graag zoeken wij nog een vrijwilliger voor de maandag, dinsdag of de vrijdag die het leuk vind ons te ondersteunen met de werkzaamheden die zij doen en tussentijds het gezellig vinden om met hun bij te praten. (denk aan werkzaamheden als water geven, onkruid uit potjes halen, etiketten plaatsen of verwijderen, tuinonderhoud)
3 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)