Wat tijd over? Wordt chauffeur op onze rolstoelbus.

Flexibel
Anklaarseweg 91, 7316 MC Apeldoorn, Netherlands
Vervoer
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42314
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-ZGA-Casa-Bonita1/activiteiten/Wat-tijd-over-Wordt-chauffeur-op-onze-rolstoelbus/42314 om je aan te melden

Samenvatting

Bent u veilig op de weg? Zo ja wordt dan vrijwillig chauffeur op onze rolstoelbus !!

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

 

Werkzaamheden: het rijden in een rolstoelbus en als begeleiding meegaan met een uitstapje met onze bewoners.

Wij vragen: een enthousiaste chauffeur die veilig op de weg is, een goede rug heeft om bewoners die in een rolstoel zitten, in en uit de bus te kunnen helpen. Het leuk vindt om een praatje te maken met oudere cliënten, een route kan uitstippelen, verantwoordelijkheid neemt, zelfstandig kan werken en zich flexibel opstelt door bij calamiteiten busritten kan over nemen van een andere chauffeur.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Werktijden: oproepbaar voor ritjes op maandag / woensdag en vrijdag. Affiniteit hebben met ouderen. Bijzonderheden: bij de aannameprocedure behoort een testrit.

 

RECLAME

 

Wat bieden wij de onze vrijwilligers? Een leuke werksfeer, in goed overleg plannen van met de medewerkers van het receptieteam. Daarnaast ben je lid van onze team van vrijwilligers, die gebruik kunnen maken van leuke voorzieningen en ben je verzekert tijdens je werkzaamheden.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Zorggroep Apeldoorn ZGA Casa Bonita > Wat tijd over? Wordt chauffeur op onze rolstoelbus.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)