Koffie / Thee schenken Kleinschalig wonen / Cliënt bezoeken

Flexibel
Anklaarseweg 91, 7316 MC Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42626
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-ZGA-Casa-Bonita1/activiteiten/Koffie--Thee-schenken-Kleinschalig-wonen--Client-bezoeken/42626 om je aan te melden

Samenvatting

Gezellige sfeer creëren in de huiskamer tijdens het koffie/thee schenken in de huiskamer. Een praatje maken of een spelletje doen met een cliënt of samen er even op uit.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

In een huiskamer, van het Kleinschalig Wonen in Woonhaven, aan de Mauvestraat 195 in Apeldoorn & van de Windkanter aan de Prinses Beatrixlaan zoeken we vrijwilligers die in de middaguren willen komen om een kopje koffie of thee te drinken met de bewoners.

Tevens een praatje met hen maken of een spelletje doen en zodoende een gezellige sfeer creëren. Ook kunt u als het weer het toelaat een wandeling maken of een boodschap doen in het naast gelegen winkelcentrum.

PRAKTISCHE INFORMATIE

U werkt in een prettige en gezellige werksfeer onder begeleiding. U bent verzekerd en kunt een reiskostenvergoeding aanvragen.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Zorggroep Apeldoorn ZGA Casa Bonita > Koffie / Thee schenken Kleinschalig wonen / Cliënt bezoeken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)