Vacature VOORZITTER Zonnebloem Apeldoorn Woudhuis/Osseveld/Welgelegen

Flexibel
Anna Bijnsring 33, 7321 HD Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Deel activiteit
#42682
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zonnebloem-afdeling-Apeldoorn-WoudhuisOsseveldWelgelegen/activiteiten/Vacature-VOORZITTER-Zonnebloem-Apeldoorn-WoudhuisOsseveldWelgelegen/42682 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze afdeling met 20 vrijwilligers en gemiddeld 50 Zonnebloemgasten is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Onze huidige voorzitter geeft na 3 periodes van 4 jaar graag de voorzittershamer door aan een enthousiaste opvolger.

Uitgebreide omschrijving

Nationale Vereniging de Zonnebloem is de landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem het sociaal isolement van mensen voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Ruim 600.000 ondersteunende leden en donateurs maken het aanbod financieel mogelijk. Met ruim 39.500 vrijwilligers is de Zonnebloem één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland.

Wat wordt er van je verwacht?
Als voorzitter ben je de spil van ons bestuur en werk je nauw met de andere bestuursleden, secretaris, penningmeester, hoofd bezoekwerk en hoofd activiteiten, samen. Je zit de vergaderingen voor en draagt zorg voor een goede taakverdeling. Je helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. En je vertegenwoordigt de vereniging bij officiële aangelegenheden. Je deelt je tijd zelf in. Gemiddeld besteed je ongeveer een dagdeel per week.

Wat vragen wij?
Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken in een team en over leidinggevende kwaliteiten beschikt. Verder neem je gemakkelijk initiatief en kun je ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen. Om de functie goed uit te voeren, biedt de Zonnebloem cursussen en workshops aan. Het is niet noodzakelijk dat je woonachtig bent in de wijken Woudhuis, Osseveld of Welgelegen.

Iets voor jou?
Neem voor verdere vragen over de functie gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt hier ook jouw sollicitatie heen sturen.

Kijk voor meer informatie over de Zonnebloem op www.zonnebloem.nl en voor de afdelingswebsite ophttps://www.zonnebloem.nl/apeldoorn-woudhuis-osseveld-welgelegen

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Zonnebloem afdeling Apeldoorn Woudhuis/Osseveld/Welgelegen > Vacature VOORZITTER Zonnebloem Apeldoorn Woudhuis/Osseveld/Welgelegen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)