SECRETARIS Zonnebloem Afdeling Woudhuis/Osseveld/Welgelegen

Flexibel
Anna Bijnsring 33, 7321 HD Apeldoorn, Netherlands
Administratie
Deel activiteit
#42671
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zonnebloem-afdeling-Apeldoorn-WoudhuisOsseveldWelgelegen/activiteiten/SECRETARIS-Zonnebloem-Afdeling-WoudhuisOsseveldWelgelegen/42671 om je aan te melden

Samenvatting

Onze Zonnebloemafdeling zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Door het bezoeken van de mensen en het organiseren van uitjes die voor hen zelf moeilijk te ondernemen zijn, laten we de zon weer voor hen schijnen.

Uitgebreide omschrijving

Afdeling Woudhuis/Osseveld/Welgelegen in Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe secretaris. Samen met 20 vrijwilligers worden gemiddeld 50 Zonnebloemgasten in onze wijken bezocht en betrokken bij diverse activiteiten. De huidige secretaris maakt de overstap naar bestuurslid Activiteiten.

Wat wordt er van je verwacht?
Als secretaris ben je de spin in het web van het bestuur en werk je nauw samen met de andere bestuursleden, voorzitter, penningmeester, hoofd bezoekwerk en hoofd activiteiten. Je bereidt de bestuursvergaderingen en de vrijwilligersvergaderingen voor en zorgt voor de verslaglegging. De bestuursvergadering en vrijwilligersvergadering vinden 6x per jaar op dezelfde avond plaats. Buiten de vergaderingen kun je zelf je tijd indelen. Ook help je af en toe mee met het organiseren van een activiteit voor onze gasten. Als je wilt kun je ook vrijwilliger van een gast worden. De tijdsbesteding is ongeveer een dagdeel per week.

Wat vragen wij?
Goed samenwerken in een team is belangrijk net als goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ook een dienstverlenende instelling en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Computervaardigheid is vereist omdat veel informatie wordt vastgelegd in MijnZonnebloem. 

Wat bieden wij?
Om de functie goed uit te kunnen voeren biedt de Zonnebloem cursussen en workshops aan. Samen met de andere vrijwilligers bieden we gezelligheid en saamhorigheid. Onze afdeling zet zich in voor mensen in de wijken Woudhuis, Osseveld West, Osseveld Oost en Welgelegen. U hoeft niet woonachtig te zijn in één van deze wijken.

Enthousiast geworden?
We gaan graag met u in gesprek. Neem bij interesse of vragen contact op met Miranda Spijker op 06 25 03 34 59 of stuur een e-mal naar [email protected].

Kijk voor meer informatie over onze afdeling op
https://www.zonnebloem.nl/apeldoorn-woudhuis-osseveld-welgelegen

Hoe kom ik er?

Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)