Bezoekvrijwilliger voor jonge deelnemer van Zonnebloem gezocht

Flexibel
Anna Bijnsring 33, 7321 HD Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42799
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zonnebloem-afdeling-Apeldoorn-WoudhuisOsseveldWelgelegen/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-voor-jonge-deelnemer-van-Zonnebloem-gezocht/42799 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken een vrijwilliger voor jongeman van 30 jaar met een lichamelijke beperking. Hij verplaatst zich met elektrische rolstoel. Hij kan niet praten maar is slim en handig met computer. Hij maakt zich verstaanbaar met een letterkaart. Hij wil graag samen op pad.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Wij zijn een Zonnebloemafdeling met 20 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd van 45 tot 80 jaar die allen graag een steentje bijdragen aan een zorgzame samenleving. Gemiddeld zijn ongeveer 50 deelnemers lid van onze afdeling, waaronder zowel bezoekgasten als gasten die de activiteiten bezoeken. Onze gasten zijn tussen de 30 en 100 jaar. Wilt u meer informatie over wat onze Zonnebloemafdeling allemaal onderneemt met haar deelnemers? Kijk dan eens op onze website: 
https://www.zonnebloem.nl/apeldoorn-woudhuis-osseveld-welgelegen

Werkzaamheden
De jongeman is erg ondernemend en zou het leuk vinden om samen iets te ondernemen. Denk aan wandelen of naar het tuincentrum gaan. Ook Wordfeud spelen vind hij leuk om te doen. Hij gaat vaak mee als we een activiteit organiseren.

Wij vragen
Als vrijwilliger voor de Zonnebloem kun jij jongeman mooie momenten bezorgen. Lijkt het je leuk om met hem een persoonlijke band op te bouwen en u aan te sluiten bij onze gezellige Zonnebloemafdeling? 

Wij bieden
De Zonnebloem heeft voor alle deelnemers en vrijwilligers een collectieve verzekering afgesloten. Voor vrijwilligers is daarnaast een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. U kunt als Zonnebloemvrijwilliger workshops volgen. Ter ondersteuning bieden we  (nieuwe) vrijwilligers een uitgebreid workshopaanbod.
Neem voor meer informatie contact op met Marjan Buitenhuis, bestuurslid bezoekwerk, e-mailadres [email protected]

Tijdsbesteding
U maakt zelf afspraken met de deelnemer hoe vaak en hoe lang u wilt afspreken.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)