Skip Sidebar

Over ons

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.
Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, ...

Kunst & cultuur
Deel

Administratief medewerker Wereldwinkel Apeldoorn

Structureel werk · 2–4 uur/week
Brinklaan 36, 7311 LB Apeldoorn, Netherlands
Administratie
Kunst & cultuurOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Apeldoorn
#42424
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Wereldwinkel-Apeldoorn1/activiteiten/Administratief-medewerker-Wereldwinkel-Apeldoorn/42424 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar een administratief medewerker voor onze werkgroep F&A, die kan helpen met de administratie van de winkel.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Ter versterking van de werkgroep F&A (financiën en administratie) van onze winkel, zoeken wij een vrijwilliger die samen met andere vrijwilligers de ingekochte producten wil inboeken in ons computersysteem en daarnaast andere losse inboek- en prijswerkzaamheden wil doen. Het is secuur werk en essentieel voor het kunnen verkopen van producten in onze winkel. Verder kun je ook op andere administratieve werkzaamheden worden ingewerkt.

Het is fijn als je hiervoor een vast dagdeel in de week (of eens per 2 weken) beschikbaar bent. Soms ben je dan met een uurtje klaar, soms is het een paar uur werk. De werkplek is boven onze winkel, waar meestal meer mensen zitten te werken. Het is wel noodzakelijk dat je affiniteit hebt met het gebruik van een computer en dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je bent woonachtig in of rondom Apeldoorn.


PRAKTISCHE INFORMATIE


Je wordt ingewerkt door een vrijwilliger die al enige tijd ervaring heeft met dit werk., Al onze vrijwilligers zijn verzekerd.

De Wereldwinkel verkoopt producten uit ontwikkelingslanden en geeft hiermee de makers een kans op een redelijk bestaan. Een heel mooi doel om je als vrijwilliger voor in te zetten, vinden onze ongeveer 35 vrijwilligers. De sfeer in de winkel is gezellig, een leuke omgeving om te werken.

De Wereldwinkel is een vereniging met meerdere activiteiten en werkgroepen. Indien je aan de slag gaat als vrijwilliger, dan word je automatisch lid van de Vereniging Wereldwinkel Apeldoorn. De vereniging organiseert ook ontspanningsmomenten, waarbij je de andere vrijwilligers beter kunt leren kennen.


De functie die geboden wordt is heel belangrijk voor het goed kunnen draaien van onze winkel. We hopen dan ook spoedig iemand te vinden om onze werkgroep F&A te versterken. Kom kennismaken!,

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Wereldwinkel Apeldoorn > Administratief medewerker Wereldwinkel Apeldoorn

Over Wereldwinkel Apeldoorn

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.
Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.