VSM (Veluwsche Stoomtrein Maatschappij) zoekt vrijwilligers(m/v)

Flexibel
Klussen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42290
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Veluwsche-Stoomtrein-Maatschappij-VSM1/activiteiten/VSM-Veluwsche-Stoomtrein-Maatschappij-zoekt-vrijwilligersmv/42290 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

Niet bang voor vuile handen? Kom ons helpen bij het restaureren en bedrijfsvaardig houden van onze grote collectie historisch materieel! U bent van harte welkom in ons depot in Lieren (bij station Beekbergen) en in de hoofdwerkplaats aan de Rijnstraat in Apeldoorn. Er wordt gewerkt op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag aan de Rijnstraat waar locomotieven en rijtuigen worden gerestaureerd. Op de zaterdag wordt er gewerkt aan het materieel in het depot in Lieren. Houdt u van ruimte en vrijheid? Dan is meewerken aan het onderhoud van de infra iets voor u. De spoorlijn, de overwegen, het groen, de stations, etc. vragen hun onderhoud. De stoomtrein wil graag rijden op een spoorlijn die er prima bij ligt. VSM’ers zorgen daarvoor.

Altijd al conducteur, chef trein, stationschef, of stoker willen worden? Bij de VSM krijgt u de kans, natuurlijk, mits geschikt. Een functie met passie, een functie met historie. Kunt u goed met mensen omgaan en houdt u van de horeca? Meldt u dan aan voor het cateringteam in onze trein waar van alles wordt geserveerd. Van koffie en souvenirs tot koffietafels, diners en buffetten. De VSM beschikt over zo’n vijf restauratierijtuigen en verzorgt de catering van koken tot bedienen geheel zelf. Doet u mee?

U bent niet zo technisch, maar wilt wel als VSM-er actief zijn? De VSM heeft diverse mogelijkheden om VSM-er te zijn zonder vuile handen. Op het gebied van bestuur, promotie, product, personeel, en administratie zoekt de VSM ook altijd actieve (en creatieve) geesten. Voor alle functies wordt een cursus veiligheid gegeven, dat hoort bij het spoor.

De VSM is een hobby waarin de historie van het spoor en een gezellige atmosfeer centraal staan.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)