Skip Sidebar

Veluws College Walterbosch

Onderwijsinstelling

Over ons

Veluws College Walterbosch is een bruisende school voor havo, atheneum en vwo-Erasmus. Deze laatste opleiding is speciaal bedoeld voor vwo-leerlingen die meer uitdaging aankunnen. Beide opleidingen ...

Deel

Studiecentrum Walterbosch zoekt een vrijwilliger!

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 21 aug
Waltersingel 130, 7314nx Apeldoorn, Nederland
ComputerAdministratieBegeleidingGastheer/vrouw
OnderwijsKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Veluws College Walterbosch
#53528
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Veluws-College-Walterbosch/activiteiten/Studiecentrum-Walterbosch-zoekt-een-vrijwilliger/53528 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het studiecentrum van het Walterbosch is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger om ons team op de maandag tussen 10 en 14 uur te komen versterken.

Uitgebreide omschrijving

Het Veluws College Walterbosch is trots op haar zeer betrokken vrijwilligers. Zij maken het onder andere mogelijk dat het studiecentrum (voorheen de mediatheek) de gehele week geopend is. Het studiecentrum van het VC Walterbosch is de plek in school waar leerlingen studeren, zelfstandig werken voor school en boeken lenen. In het studiecentrum werken een mediathecaris, mediatheekmedewerkers en elke dag een vrijwilliger op de drukste uren.

Op dit moment kan ons team van enthousiaste vrijwilligers aanvulling gebruiken.

We zoeken assistentie voor de maandag van 10.00 tot 14.00 uur (of van 9.30 tot 13.30 uur).

 

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het uitlenen en weer innemen van boeken met behulp van een geautomatiseerd uitleensysteem, het helpen van leerlingen bij het zoeken naar informatie en boeken, het beantwoorden van allerlei andere vragen en het weer opruimen van de teruggebrachte boeken.

Om deze taken goed te kunnen uitvoeren, verwachten we dat een vrijwilliger het leuk vindt om met jongeren te werken en beschikt over: sociale vaardigheden, vaardigheid om leerlingen aan te spreken op hun gedrag, een dienstverlenende instelling en enige computervaardigheden.


Goed om te weten: er wordt een vrijwilligersovereenkomst getekend en uiteraard krijgen vrijwilligers naast een kerstpakket en een afsluitend etentje aan het eind van het schooljaar, elk kwartaal een vrijwilligersvergoeding!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Veluws College Walterbosch > Studiecentrum Walterbosch zoekt een vrijwilliger!

Over Veluws College Walterbosch

Veluws College Walterbosch is een bruisende school voor havo, atheneum en vwo-Erasmus. Deze laatste opleiding is speciaal bedoeld voor vwo-leerlingen die meer uitdaging aankunnen. Beide opleidingen zijn interessant en bieden leerlingen veel extra’s zoals een Technasium en PlusVakken. De school staat bekend om de fijne sfeer en veiligheid.