Skip Sidebar
Travel2Connect

Travel2Connect

Non-profit

Sport & Recreatie
Deel

(Vak)docent, Onderwijsassistent of Medewerker Kinderopvang – Vrijwilligerswerk in Gambia.

Flexibel
Albertlaan 16, 6029 PN Sterksel, Netherlands
Onderwijs
4 plaatsen over.
Deel activiteit
#42649
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Travel2Connect2/activiteiten/Vakdocent-Onderwijsassistent-of-Medewerker-Kinderopvang--Vrijwilligerswerk-in-Gambia/42649 om je aan te melden

Samenvatting

Vind je het een uitdaging om vrijwilligerswerk te doen in een ontwikkelingsland zoals Gambia op een kleuter-, basis, middelbare school of een vakschool? Dan is de basis altijd het ondersteunen of geven van Engelse les.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Travel2Connect is een kleinschalige sociale onderneming die stagiaires en vrijwilligers de mogelijkheid biedt om - als je ervoor open staat – te leren van een andere cultuur. We brengen je in direct contact met de lokale inwoners van Gambia of Senegal. We streven ernaar dat je een authentieke en unieke ervaring beleeft die je je leven lang bij blijft.

Werkzaamheden
Vind je het een uitdaging om vrijwilligerswerk te doen in een ontwikkelingsland zoals Gambia op een kleuter-, basis, middelbare school of een vakschool? Dan is de basis altijd het ondersteunen of geven van Engelse les. Het is belangrijk om eerst te wennen aan de cultuur en aan een andere manier van lesgeven en daarom kijk je de eerste dagen mee. Afhankelijk van je niveau Engels, enthousiasme, kennis en inzet, ga je steeds meer zelfstandig doen en krijg je de kans om ook bij andere activiteiten of vakken ondersteuning te bieden of deze over te brengen aan de kinderen of jongeren.

Wij vragen
* Je bent minimaal 18 jaar oud op de vertrekdatum.
* Je bent lichamelijk en geestelijk gezond.
* Je bent geduldig, flexibel, betrouwbaar en je hebt interesse in andere culturen.
* Je hebt ervaring betreft de vacature of je volgt een opleiding hiervoor.
* Er is een aanmeldprocedure.
* Je betaalt zelf de kosten die vrijwilligerswerk in Gambia met zich meebrengen zoals b.v. voorbereidings- en begeleidingskosten, ticket, verblijfskosten en maaltijden.

Wij bieden
* Interessante projecten waarvan je veel zult leren.
* Een goede voorbereiding in Nederland en begeleiding in Gambia..
* Ophaalservice vanaf het vliegveld.
* Introductiedag in Gambia.
* Een logeeradres wat dient als thuisbasis waar de vrijwilliger terecht kan met vragen en zichzelf kan ontspannen.
* Diverse mogelijkheden voor uitstapjes en/of workshops.
 
Momenteel is het mogelijk om naar Gambia te reizen. Corona maatregelen kunnen echter veranderen. Travel2Connect blijft op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Sterksel > Sterksel Activiteiten > Travel2Connect > (Vak)docent, Onderwijsassistent of Medewerker Kinderopvang – Vrijwilligerswerk in Gambia.
4 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)