Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Wie wil samen met mevrouw (72) het graf van haar zoon bezoeken in Heerde?

Wie wil samen met mevrouw (72) het graf van haar zoon bezoeken in Heerde?

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Maatje & buddyBegeleidingOndersteunend werkSociaal contactAndersNederlands
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#70033
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Wie-wil-samen-met-mevrouw-72-het-graf-van-haar-zoon-bezoeken-in-Heerde/70033 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw wil nog graag naar het graf van haar zoon en ervoor zorgen dat deze mooi onderhouden blijft. Dit lukt haar niet meer zelf. Wie wil haar helpen?

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw (72), wonende in Sluisoord wil graag af en toe samen met iemand naar de begraafplaats Engelmanskamp in Heerde. Samen licht onderhoud verrichten aan het graf van haar zoon. De vrijwilliger haalt mevrouw op en brengt mevrouw weer thuis. De dagen en tijden worden in onderling overleg afgestemd. Mevrouw betaalt de vrijwilliger €0,35 per kilometer vanaf het woonadres tot de begraafplaats en terug en eventuele parkeerkosten.


Wilt u mevrouw hierbij ondersteunen? Dan hoor ik dat graag van u!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.