Skip Sidebar

Over ons

Wenumhoeve

Zorg & Welzijn
Deel

2 enthousiaste Bestuursleden met interesse voor fondsenwerving en/of projecten

Flexibel
Wenumsedwarsweg 99, 7345 AS Wenum Wiesel, Netherlands
Organiseren
Mensen met een beperking
Deel activiteit
#42724
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Vrienden-van-de-Wenumhoeve/activiteiten/2-enthousiaste-Bestuursleden-met-interesse-voor-fondsenwerving-enof-projecten/42724 om je aan te melden

Samenvatting

Wie wil graag als bestuurslid van onze stichting een bijdrage leveren aan het welzijn van de hulpboeren van zorgboerderij Wenum Hoeve?

Stichting Vrienden van de Wenum Hoeve zet zich in voor het welzijn van de hulpboeren (cliënten) van zorgboerderij Wenum Hoeve, een prachtige dagbestedingslocatie in Wenum Wiesel

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Stichting Vrienden van de Wenum Hoeve zet zich in voor het welzijn van de hulpboeren (cliënten) van zorgboerderij Wenum Hoeve. Dit doen we door het ondersteunen van activiteiten en projecten die de persoonlijke ontwikkeling stimuleren, de werkomgeving veraangenamen en de gezondheid van de hulpboeren bevorderen.

Zorgboerderij Wenum Hoeve in Wenum Wiesel biedt ongeveer 40 cliënten met een beperking (hulpboeren) een prachtige dagbesteding met diverse activiteiten. 

Het bestuur van de stichting bestaat uit 6 leden en vergadert ongeveer 4-5 keer per jaar (’s avonds). Naast de vergaderingen zijn de bestuursleden indien mogelijk aanwezig bij bijzondere activiteiten, zoals het jaarlijkse uitje, de kerstviering en de open dag.

Welke taken hebben de bestuursleden?

Het bestuur heeft een voorzitter, penningmeester en secretaris. Daarnaast hebben we 3 algemene bestuursleden met elk een eigen aandachtsgebied. Binnenkort treden 2 leden af en zoeken wij nieuwe leden op het gebied van fondsenwerving en ontwikkeling van algemene projecten:

- Fondsenwerving: 

Voor het uitvoeren van de projecten en activiteiten is geld nodig. Wij zoeken iemand die het leuk vindt en creatief is in het zoeken van nieuwe middelen, sponsors en fondsen.

- Projecten:

Samen met de boer en boerin bekijken we welke wensen er zijn om het welzijn en de ontwikkeling van de hulpboeren te vergroten. Voorbeelden van uitgevoerde projecten zijn: een prachtige stilteplek, competentiebeleid en het project Gezond Leven (bewegen en gezonde voeding). We zoeken versterking om dit soort projecten te kunnen blijven ontwikkelen.

 Is bestuurslid bij onze stichting iets voor u?

  • Zoekt u zinvol vrijwilligerswerk voor een bijzondere doelgroep op een prachtige locatie?
  • Heeft u interesse in één van bovenstaande aandachtsgebieden of affiniteit met het sociale domein?
  • En vooral: vindt u het leuk om samen met de andere bestuursleden een bijdrage te leveren aan het welzijn van de hulpboeren?

 Contact

Als u interesse heeft om ons bestuur te versterken of meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Hans Verbeek, voorzitter van Stichting Vrienden van de Wenum Hoeve:

email [email protected],telefoon 06-51109132.

 

Zie voor meer informatie over de zorgboerderij www.wenumhoeve.nl en voor de Stichting Vrienden van de Wenumhoeve www.vriendenvandewenumhoeve.nl

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Wenum Wiesel > Wenum Wiesel Activiteiten > Stichting Vrienden van de Wenumhoeve > 2 enthousiaste Bestuursleden met interesse voor fondsenwerving en/of projecten

Over Stichting Vrienden van de Wenumhoeve

Deel activiteit
#42724
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Vrienden-van-de-Wenumhoeve/activiteiten/2-enthousiaste-Bestuursleden-met-interesse-voor-fondsenwerving-enof-projecten/42724 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)