Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Website beheerder trainee (vrijwilliger) 6 uur per week

Structureel werk
Computer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
#42346
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Samenspraak-Apeldoorn-Apeldoorn-in-Dialoog1/activiteiten/Website-beheerder-trainee-vrijwilliger-6-uur-per-week/42346 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij ervaring opdoen in de ICT? Ben je creatief? Heb je gevoel voor teksten, vormgeving en opmaak? Vind je het leuk om achter de computer te zitten? Ben je werkloos of kom je uit de ziektewet en zoek je een opstapje richting betaald werk? Dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Samenspraak Apeldoorn is een enthousiaste groep vrijwilligers met een hart voor verbinding tussen mensen onderling, ongeacht wie ze zijn. De stichting zet zich door middel van kleine, spontane activiteiten in om mensen dichter bij elkaar te brengen. Om muren af te breken, om een lans te slaan voor het wij-gevoel tussen de Apeldoorners. Om onze activiteiten breed bekend te maken en om ons netwerk te vergroten, zoeken wij iemand die onze website wil helpen vormgeven en de content vullen.

Werkzaamheden

  • Artikelen publiceren.
  • Teksten herschrijven naar webteksten en op de website plaatsen.
  • Vormgeving verzorgen in de layout van de huisstijl van Samenspraak.
  • Tekstberichtjes leuk opmaken en voorzien van plaatjes, foto’s.
  • De twee websites (Wordpress) ontwikkelen en publiceren.
  • Reageren op reacties op de artikelen.
Wij bieden

  • Een omgeving waarin je kunt wennen aan werken op een kantoor.
  • Je doet ervaring op in de ICT, dit helpt je op weg naar betaald werk. 
  • Opleiding/training in het werken met Wordpress
Tijdsbesteding

Onze kantoortijden zijn van maandag- en woensdagochtend van 9.00 - 12.00 uur in “De Buurtkamer”, van de Spiegelstraat naast nr. 3 (klein gebouwtje naast de flat). Het is onbetaald werk. De werkzaamheden kunnen eventueel ook deels thuis worden uitgevoerd.

Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Je kunt ook bij ons binnenlopen tijdens kantoortijden of bellen: 06-13706035 op maandag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.