Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Medewerker schoonmaak / catering (vrijwilliger) 3 - 6 uur per week

Structureel werk
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
#42344
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Samenspraak-Apeldoorn-Apeldoorn-in-Dialoog1/activiteiten/Medewerker-schoonmaak--catering-vrijwilliger-3---6-uur-per-week/42344 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je werkloos of kom je uit de ziektewet en zoek je een opstapje richting betaald werk? Wil je werkervaring opdoen in de schoonmaak op een kantoor, samen met leuke collega’s in een ongedwongen sfeer? Loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen of stuur ons een mailtje.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Samenspraak Apeldoorn is een enthousiaste groep vrijwilligers met een hart voor verbinding tussen mensen onderling, ongeacht wie ze zijn. De stichting zet zich door middel van kleine, spontane activiteiten in om mensen dichter bij elkaar te brengen. Om muren af te breken, om een lans te slaan voor het wij-gevoel tussen de Apeldoorners.

Werkzaamheden

  • Afnemen, stofzuigen en dweilen van de kantoorruimte.
  • Schoonmaken van de toiletten.
  • Koffie en thee verzorgen voor de medewerkers.

Wij vragen

Voor het werken bij onze organisatie is het belangrijk dat je je aan de afgesproken werktijden en werkafspraken houdt. 

Wij bieden

  • Een omgeving waarin je kunt wennen aan werken op een kantoor.
  • Contact met collega’s.
  • Je doet ervaring op in de schoonmaak/catering, dit helpt je op weg naar betaald werk. 

Tijdsbesteding

Onze kantoortijden zijn van maandag- en woensdagochtend van 9.00 - 12.00 uur in “De Buurtkamer”, van de Spiegelstraat naast nr. 3 (klein gebouwtje naast de flat). Het is onbetaald werk.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Je kunt ook bij ons binnenlopen tijdens kantoortijden of bellen: 06-13706035 op maandag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

 

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.