Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Medewerker Sociale Media

Structureel werk · 6 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
CreatiefComputer
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
#44691
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Samenspraak-Apeldoorn-Apeldoorn-in-Dialoog1/activiteiten/Medewerker-Sociale-Media/44691 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij dagelijks te vinden op sociale media? Ben jij creatief en wil je werkervaring opdoen op een kantoor? Dan ben jij vast onze nieuwe sociale media topper!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij dagelijks te vinden op Facebook, Instagram en twitter? Is het jouw sport om regelmatig berichtjes te posten? Wil je werkervaring opdoen op een kantoor, samen met leuke collega’s in een ongedwongen sfeer? Dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij?

Samenspraak Apeldoorn voert maatschappelijke sociale/ideële evenementen en projecten uit binnen de Apeldoornse samenleving. De evenementen en projecten dragen bij op het gebied van participatie, integratie en sociale cohesie en worden uitgevoerd door vrijwilligers, al of niet uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkzoekenden, die werkervaring op willen doen op het gebied van administratie, commercie, sociale media, marketing, communicatie, financiën. De dialoog vormt een belangrijk middel daarin. 


Het projectbureau biedt vrijwilligers een werkervaringsplek van enkele maanden tot een jaar, werkbegeleiding en portfoliovorming om daarna bij sollicitaties meer kans te hebben en relevante werkervaring aan te tonen. Iedereen is belangrijk, iedereen doet ertoe!


Het projectbureau kan een tussenstation zijn op weg naar een reguliere baan. Diversiteit binnen het projectbureau wordt nagestreefd. Als projectbureau medewerker word je ondersteund en begeleid door professionals/vrijwilligers met vele jaren werkervaring op diverse terreinen. Projectbureau Samenspraak biedt 4 werkervaringsplekken. Je krijgt de gelegenheid om kennis en ervaring op te doen en om eigen initiatieven te ontplooien. Het is een inspirerende omgeving en een afwisselende en leerzame werkplek.


Samenspraak Apeldoorn is een enthousiaste groep vrijwilligers met een hart voor verbinding tussen mensen onderling, ongeacht wie ze zijn. De stichting zet zich door middel van kleine, spontane activiteiten in om mensen dichter bij elkaar te brengen. Om muren af te breken, om een lans te slaan voor het wij-gevoel tussen de Apeldoorners. Om onze activiteiten breed bekend te maken en om ons netwerk te vergroten, zoeken wij iemand die zich moeiteloos beweegt op de diverse sociale media.


PRAKTISCHE INFORMATIE Medewerker Sociale Media

Wat bieden wij je? Werkervaring en het opdoen van arbeidsritme, meedraaien in de dagelijkse activiteiten, verantwoordelijkheid krijgen, een fijne werkomgeving, je talenten ontdekken en ontwikkelen. 


Wat levert het je op? Zingeving, structuur, ontplooiing, zelfvertrouwen, contacten/netwerk, gratis trainingen en workshops, plezier en energie, doorgroeimogelijkheden en zelfontwikkeling. Het bevordert je geestelijke, lichamelijke en sociale welzijn.


Wie komen in aanmerking voor een werkervaringsplek? Werkzoekenden met een bijstandsuitkering, WWB-uitkering, personen met een lichamelijke beperking, etc. Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. 


Wat verwachten we? Je hebt een aanpak mentaliteit, je houdt van afwisselende werkzaamheden, je hebt affiniteit met sociale media. Heb je nog niet heel veel ervaring, maar ben je wel creatief en wil je graag meer leren en doen met sociale media? Neem dan ook contact met ons op. De werkzaamheden worden uitgevoerd op het projectbureau, op locatie en via thuiswerkopdrachten (indien van toepassing en in overleg).


Werktijden projectbureau: Maandag van 9.00 – 12.00 uur en woensdag van 9.00 – 12.00 uur. Het is onbetaald werk.


Wat leer je, wat zijn je taken? 

  • Berichtjes plaatsen op Facebook, twitter, Instagram, etc.
  • Korte wervende tekstberichtjes schrijven.
  • Tekstberichtjes leuk opmaken en voorzien van afbeeldingen en/of foto’s.
  • Onze flyers, posters, en ander promotiemateriaal ontwerpen en vormgeven.
  • Meewerken aan onze maandelijkse nieuwsbrief

Daarnaast help je mee met de voorbereiding van evenementen, etc. 


Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Je kunt ook bij ons binnenlopen, nog wel even op afspraak, tijdens kantoortijden of bellen: 06-13706035 op maandag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur. Adres: “De Buurtkamer”, van de Spiegelstraat naast nr. 3 (klein gebouwtje naast de flat).

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.