Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Medewerker Projectbureau Samenspraak Apeldoorn

Structureel werk · 4–6 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
AdministratieSociale mediaComputer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
#44689
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Samenspraak-Apeldoorn-Apeldoorn-in-Dialoog1/activiteiten/Medewerker-Projectbureau-Samenspraak-Apeldoorn/44689 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samenspraak is op zoek naar een medewerker (m,v,x) op het projectbureau. De taken zijn administratief en creatief van aard. Word jij onze nieuwe collega?

Uitgebreide omschrijving

Wie en wat is het projectbureau Samenspraak?

Projectbureau Samenspraak voert maatschappelijk sociale/ideële evenementen en projecten uit binnen de Apeldoornse samenleving. De evenementen en projecten dragen bij op het gebied van participatie, integratie en sociale cohesie en worden uitgevoerd door vrijwillige medewerkers, al of niet uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkzoekenden, stagiairs, die werkervaring willen opdoen op het gebied van administratie, commercie, sociale media, marketing, communicatie, financiën. De dialoog vormt een belangrijk middel daarin. 


Het projectbureau biedt vrijwilligers een werkervaringsplek van enkele maanden tot een jaar, werkbegeleiding en portfoliovorming om daarna bij sollicitaties meer kans te hebben en relevante werkervaring aan te tonen. Iedereen is belangrijk, iedereen doet ertoe!


Zoek je werk? Wil je ervaring opdoen? Wil je je nuttig maken? Kom dan werken binnen ons projectbureau. Wij zorgen voor werkervaring bij gemis aan operationele kennis.


Het projectbureau kan een tussenstation zijn op weg naar een reguliere baan. Diversiteit binnen het projectbureau wordt nagestreefd. Als projectbureaumedewerker word je ondersteund en begeleid door professionals/vrijwilligers met vele jaren werkervaring op diverse terreinen. Projectbureau Samenspraak biedt 4 werkervaringsplekken. Je krijgt de gelegenheid om kennis en ervaring op te doen en om eigen initiatieven te ontplooien. Het is een inspirerende omgeving en een afwisselende en leerzame werkplek.


PRAKTISCHE INFORMATIE: medewerker projectbureau

Wat bieden wij je: Werkervaring en het opdoen van arbeidsritme, meedraaien in de dagelijkse activiteiten, verantwoordelijkheid krijgen, een fijne werkomgeving, je talenten ontdekken en ontwikkelen.


Wat levert het je op? Zingeving, structuur, ontplooiing, zelfvertrouwen, contacten/netwerk, gratis deelname aan trainingen en workshops, plezier en energie, doorgroeimogelijkheid en zelfontwikkeling, Het bevordert je geestelijk, lichamelijk en sociaal welzijn.


Wie komen in aanmerking voor een werkervaringsplek? Werkzoekenden met een bijstandsuitkering, WWB-uitkering, personen met een lichamelijke beperking, etc. Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. 


Wat verwachten we? Je houdt van aanpakken, je houdt van afwisselende werkzaamheden, je hebt affiniteit met administratieve en creatieve werkzaamheden. 


De werkzaamheden worden uitgevoerd op het projectbureau, op locatie en via thuiswerkopdrachten (indien van toepassing bijv. bij ziekte en altijd in overleg). Openingstijden projectbureau: Maandag van 9.00 – 12.00 uur en woensdag van 9.00 – 12.00 uur. Het is onbetaald werk.


Wat leer je, wat zijn o.a. je taken? Je beantwoordt mail en telefoon, je helpt mee met de voorbereiding van bijeenkomsten, informatieavonden en trainingen, je verwerkt aanmeldingen, je helpt bij het opzetten en bijhouden van bestanden in Drive, Excel en Word, je houdt draaiboeken bij, helpt mee met het maken van de maandelijkse nieuwsbrief, onderhoudt de website en bedenkt sociale media berichten, etc. Daarnaast denk je mee over promotiemateriaal en je ondersteunt bij PR activiteiten, je houdt samen met de andere vrijwilligers social media bij (Facebook, Instagram en Twitter). Je leert werken met Canva.


Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Je kunt ook bij ons binnenlopen, nog wel even op afspraak, tijdens kantoortijden of bellen: 06-13706035 op maandag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur. Adres: “De Buurtkamer”, van de Spiegelstraat naast nr. 3 (klein gebouwtje naast de flat).

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog) > Medewerker Projectbureau Samenspraak Apeldoorn

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.