Skip Sidebar

Over ons

Ledenbijeenkomsten organiseren. subsidie voor PR van leden geven en evenementen organiseren

Deel

Voorzitter

Flexibel
Organiseren
1 plaats over.
Deel activiteit
#42841
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Mondial-Apeldoorn1/activiteiten/Voorzitter/42841 om je aan te melden

Samenvatting

Stichting Mondial is sinds 1990 het Apeldoorns platform voor organisaties die actief zijn op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, en mondiale (klimaat-)vraagstukken. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Stichting Mondial is sinds 1990 het Apeldoorns platform voor organisaties die actief zijn op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, en mondiale (klimaat-)vraagstukken. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel.  De bij Mondial aangesloten Apeldoornse organisaties zetten zich  met hun projecten in ontwikkelingslanden in voor een beter  leven aldaar; met name op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en algemeen welzijn.  In Apeldoorn zijn veel organisaties actief op het gebied van ontwikkelingssamenwerking; een dertigtal is aangesloten bij Mondial. www.mondial-apeldoorn.nl toont meer info.
Werkzaamheden
De taken van de voorzitter zijn: 
*Het leiden van de organisatie, de vergaderingen en de bestuursleden; 
*Het  mede samenstellen, met penningmeester en secretaris, van de agenda van bestuursvergaderingen en de vergadering van de Raad van Aangeslotenen; 
*Het naar buiten treden namens de stichting, afhankelijk van de statutaire en reglementaire bevoegdheden en situatie; 
*Het netwerken en onderhouden van contacten in het algemeen en specifiek m.b.t de  Gemeente Apeldoorn; 
*Het delegeren en mede uitvoeren van de uit te voeren werkzaamheden; daartoe kunnen commissies in het leven worden geroepen o.a. voor de organisatie van publieks-evenementen;
*Het houden van intake gesprekken, in gezelschap van een bestuurslid, met aspirant-aangeslotenen; 
*Tijdens de bestuursvergaderingen deelnemen aan de algemene mening – en besluitvorming m.b.t. alle punten die binnen de organisatie aan de orde zijn. ..
Wij vragen
Affiniteit met ontwikkelingssamenwerking; ervaring met het onderhouden en netwerken met diverse plaatselijke en nationale contacten ten bate van Mondial is hierbij belangrijk.
Wij bieden
Veelomvattende, mondiale ervaringen door de samenwerking binnen het platform.
Tijdsbesteding
Minstens 4x per jaar in vergadering met Bestuur en raad van Aangeslotenen. Daarnaast waar nodig geacht in verder beraad met het bestuur. Vergaderingen en voorbereiding kosten vanzelfsprekend de nodige tijd. Effectief kunnen delegeren zal tijd sparen; uw aanwezigheid bij publieksevenementen is van waarde!

Voor meer info. en/of uw sollicitatie: [email protected]Over Stichting Mondial Apeldoorn

Ledenbijeenkomsten organiseren. subsidie voor PR van leden geven en evenementen organiseren
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)