Skip Sidebar

Over ons

Stichting Guitart.
Door de belangstelling en behoefte om samen te musiceren is in 2020 stichting Guitart opgericht en snel uitgegroeid tot een drukbezochte culturele en kunstzinnige locatie in ...

Kunst & cultuur
Deel

Aankomend kernspecialist social media

2–4 uur/week
Stadhoudersmolenweg 54e, 7317 AX Apeldoorn, Nederland
Evenement & festivalMarketing & CommunicatieOntwerpComputerCampagne voerenSociale media
Goed met computersWebsite makenLezen & schrijvenPraten met anderenNederlands
Kunst & cultuur
Deel activiteit
#42869
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Guitart/activiteiten/Aankomend-kernspecialist-social-media/42869 om je aan te melden

Samenvatting

Alle vormen van content ontwikkeling, huisstijl en het beheren van onze social; media accounts en nieuw te ontwikkelen accounts. Advies aan het bestuur

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden

Alle vormen van content ontwikkeling, huisstijl en het beheren van onze social; media accounts en nieuw te ontwikkelen accounts. Advies aan het bestuur en relatiebeheer, actieve interactie onderhouden van muzikaal geïnteresseerden, (aankomende) bands, muziekdocenten, sponsoren, donateurs, regionale en landelijke amateurs en/of professionele muzikanten en theatertechnici. 


Wij vragen

Betrokken, improviserende social media vrijwilliger die graag zelfstandig alle facetten van social media, onder andere vloggen en bloggen, voor stichting Guitart zou willen ontwikkelen, uitvoeren en beheren. Je werkt samen met een klein vrijwilligers team en het bestuur. Jij bent de kernspecialist social media in wording.


Wij bieden

Leuk, behulpzaam en improviserend team aan vrijwilligers om mee samen te werken aan de maatschappelijke en culturele doelstellingen en de positie van stichting Guitart.

Mogelijkheden voor verdere ontplooiing tot kernspecialist social media.

Welkomstgeschenk en meerdere mogelijkheden om samen te musiceren.

Plezier hebben in eigen kunnen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Guitart > Aankomend kernspecialist social media

Over Stichting Guitart

Stichting Guitart.
Door de belangstelling en behoefte om samen te musiceren is in 2020 stichting Guitart opgericht en snel uitgegroeid tot een drukbezochte culturele en kunstzinnige locatie in Apeldoorn. De locatie is voorzien van nu vier oefenruimtes met volledige backline en een amateurstudio. Daarnaast treden de muzikanten regelmatig op in de buitenruimte van Apeldoorn of op (kleine) lokale podia.
Beginnende muzikanten, amateurs, semiprofessionele en professionele bands, zanggroepen, koren en muziekdocenten, weten stichting Guitart te vinden. Maar ook kinderen, leraren voor muziekles en jongeren die iets willen doen op cultureel of muzikaal vlak hebben interesse getoond.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)