Skip Sidebar

Over ons

Stichting Guitart.
Door de belangstelling en behoefte om samen te musiceren is in 2020 stichting Guitart opgericht en snel uitgegroeid tot een drukbezochte culturele en kunstzinnige locatie in ...

Kunst & cultuur
Deel

Aankomend kernlid administratie

3–5 uur/week
Stadhoudersmolenweg 54e, 7317 AX Apeldoorn, Nederland
FinanciënAdministratieComputerLezen & schrijvenNederlands
Kunst & cultuur
Deel activiteit
#42868
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Guitart/activiteiten/Aankomend-kernlid-administratie/42868 om je aan te melden

Samenvatting

Werkzaamheden
Alle vormen van registratie en financiële boekingen, ondersteuning van de penningmeester, bijhouden van diverse onderhoudslijsten.

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden

Alle vormen van registratie en financiële boekingen, ondersteuning van de penningmeester, bijhouden van diverse onderhoudslijsten en muzikanten informatie. 


Wij vragen

Betrokken vrijwilliger die graag zelfstandig en behulpzaam met een klein team wil samenwerken en persoonlijk/vakgericht groeien.


Wij bieden

Leuk, behulpzaam en improviserend team aan vrijwilligers om mee samen te werken aan de maatschappelijke en culturele doelstellingen en de positie van stichting Guitart.

Mogelijkheden voor verdere ontplooiing tot kernlid administratie.

Welkomstgeschenk en mogelijkheden om samen te musiceren en/of te leren.

Plezier hebben in eigen kunnen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Guitart

Stichting Guitart.
Door de belangstelling en behoefte om samen te musiceren is in 2020 stichting Guitart opgericht en snel uitgegroeid tot een drukbezochte culturele en kunstzinnige locatie in Apeldoorn. De locatie is voorzien van nu vier oefenruimtes met volledige backline en een amateurstudio. Daarnaast treden de muzikanten regelmatig op in de buitenruimte van Apeldoorn of op (kleine) lokale podia.
Beginnende muzikanten, amateurs, semiprofessionele en professionele bands, zanggroepen, koren en muziekdocenten, weten stichting Guitart te vinden. Maar ook kinderen, leraren voor muziekles en jongeren die iets willen doen op cultureel of muzikaal vlak hebben interesse getoond.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)