Projectcoördinator voor het verrijkingsproject inloophuizen

Flexibel
Stadskade 384, 7311 XW Apeldoorn, Netherlands
Organiseren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42242
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Diaconaal-Onderzoekscentrum-Apeldoorn-DOCA/activiteiten/Projectcoordinator-voor-het-verrijkingsproject-inloophuizen/42242 om je aan te melden

Samenvatting

Stichting Diaconaal Onderzoekscentrum Apeldoorn (DOCA) ontwikkelt samen met Stichting Interdiaconaal Overleg (IDO) te Lelystad en landelijk Netwerk DAK een project gericht op het verrijken van de ontmoeting tussen vrijwilligers en bezoekers van inloophuizen. Hierbij worden gespreksvormen gebruikt die ontleend zijn aan de zogeheten deugdenethiek. Een eerste test in Lelystad was erg belovend. Daarom is het de bedoeling een project uit te werken dat landelijk uitgerold kan worden. DOCA zoekt een projectcoördinator die samen met ethica dr. Louke van Wensveen inhoudelijk en organisatorisch vorm wil geven. Hete project zal ongeveer een half jaar duren (op parttime basis).

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

DOCA is een stichting gericht op diaconaal en sociaal werk, met de nadruk op het ontwikkelen van nieuwe aanpakken.

Werkzaamheden

Organiseren en coördineren van projectwerkzaamheden. Het afspreken van pilots in verschillende inloophuizen. Het vastleggen van de ervaringen en het uiteindelijk meehelpen van het aanvragen van een subsidie voor een verdere landelijke uitrol van de aanpak.

Wij vragen

Een persoon met ervaring in projectmatig werken. Iemand met een opleiding die aansluit bij het project (zoals ethiek, theologie, psychologie, sociaal werk).  

Wij bieden

Wij bieden de mogelijkheid om in overleg met inhoudelijk deskundigen en leidinggevende personen het voornoemde project vorm te geven. 

Tijdsbesteding

Het project duurt ongeveer een half jaar. Daarna zijn er mogelijkheden voor een vervolg, maar daarover kan betrokkene later een besluit nemen.

 

Hoe kom ik er?

Over Stichting Diaconaal Onderzoekscentrum Apeldoorn (DOCA)

Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)