StadsAkkers zoekt een PR kanjer

Flexibel
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deel activiteit
#42665
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-zoekt-een-PR-kanjer/42665 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken iemand die onze PR zaken en onze activiteiten wil organiseren en coördineren. Mensen die helpen bij de uitvoering hebben we genoeg, maar we missen iemand die de activiteiten wil organiseren, die ons achter de broek zit en die overal aan denkt.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Wij zijn een zorgtuinderij waar vrijwilligers werken onder begeleiding van onze biologische tuinder en onze zorgmanager. Elke dag zijn wij met een flinke groep mensen bezig om onze biologische groenten en kruiden, fruit en bloemen te verzorgen. We hebben een winkeltje en we organiseren marktjes op onze akker. Wij zijn biologisch, we zijn lokaal, we werken duurzaam en we doen allemaal ons best om er samen iets van te maken. 

Werkzaamheden
Schrijven van artikelen in de plaatselijke bladen, organiseren van markten en andere activiteiten op de akker. Coördineren  van de PR werkzaamheden. Samenwerken met de PR actiegroep.

Wij vragen
Iemand, die het leuk vindt om StadsAkkers op de kaart te zetten. Iemand die minimaal 1 dag in de week tijd heeft en af en toe ook in de weekenden. Iemand, die enthousiast is en die andere mensen ook enthousiast kan maken.

Wij bieden
Een ontzettend leuke vrijwilligersbaan op de mooiste plek van Apeldoorn. Gratis biologische groenten en kruiden en een mooie uitdaging. Wij bieden ook gezelligheid en saamhorigheid.

Tijdsbesteding
Minimaal 1 dag per week. Veel werk kan thuis worden gedaan, maar gezelliger is het om bij ons langs te komen en te zien waar je het voor doet. 

Hoe kom ik er?

Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)