StadsAkkers Apeldoorn zoekt winkelmedewerkers

5–12 uur/week · Start vanaf 6 aug 2021
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
BuitenWinkel
Zorg & WelzijnNatuur & MilieuVluchtelingen & Minderheden
10 plaatsen over.
Deel activiteit
#42656
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-Apeldoorn-zoekt-winkelmedewerkers/42656 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die een dag of dagdeel in de week in onze winkel willen staan om onze groenten, bloemen en kruiden te verkopen aan onze bezoekers.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


StadsAkkers Apeldoorn zoekt vrijwilligers, die in de winkel willen staan.


Bij StadsAkkers hebben we een winkel, waar we onze eigen producten verkopen. Ook verkopen we producten van onze eigen imker en schapen- en geitenkaas. We willen de winkel graag netjes en gezellig houden en zorgen dat de verkoop van onze producten goed op gang komt.


PRAKTISCHE INFORMATIE


De werktijden zijn in de zomer van 8.00 - 15.00 met daarin drie pauzes.

De ochtend is van 8.00 - 12.30 en de middag van 12.00 tot 15.00.

In de winter beginnen we om 9.00. StadsAkkers beschikt over een verwarmde winkel en blokhut. Ook in de winter is het bij ons lekker warm.


In elke pauze is er gratis koffie en thee beschikbaar, met vaak iets lekkers erbij. Ook organiseren wij een maandelijkse lunch voor alle medewerkers.


RECLAME


Ben je graag buiten aan het werk en ondersteun je graag anderen? Dan is vrijwilligerswerk bij StadsAkkers iets voor jou.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers Apeldoorn zoekt winkelmedewerkers
10 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)