Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel
 StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers voor in onze winkel

StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers voor in onze winkel

Structureel werk · 4–12 uur/week
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Winkel
WelzijnNatuur & MilieuVluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#42656
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-Apeldoorn-zoekt-winkelmedewerkers/42656 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de winkel verkopen wij onze eigen groenten, onze kruiden, ons fruit en onze bloemen.

Uitgebreide omschrijving

StadsAkkers Apeldoorn zoekt enthousiaste winkelmedewerkers.


Bij StadsAkkers hebben we een winkel, waar we onze eigen producten verkopen. Ook verkopen we andere producten, zoals honing en onze eigengemaakte jam en chutney. We willen in de toekomst meer producten gaan verkopen en vaker open zijn.


PRAKTISCHE INFORMATIE


De werktijden zijn woensdag t/m vrijdag van 8.30 - 16.00 en de zaterdagochtend.

De ochtend is van 8.30 - 12.30 en de middag van 12.00 tot 16.00.

Onze winkel is een echt klein gezellig winkeltje op het terrein van StadsAkkers.

Wij zoeken mensen die één of meerdere dagdelen per week willen helpen op een vaste dag. Voor woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we nog extra mensen nodig.


StadsAkkers is een zorgtuinderij waar we werken met vrijwilligers en deelnemers. Iedereen kan bijdragen aan onze mooie biologische en gezellige akker!

Door in de winkel te staan help je ons met de verkoop van onze producten en met het vergroten van onze inkomsten.


Wij willen onze winkel dit jaar verder uitbreiden en ontwikkelen, zodat we steeds meer mooie biologische producten van onszelf.


Wij zorgen goed voor jou. Het is bij ons altijd gezellig. In elke pauze is er gratis koffie en thee beschikbaar, met vaak iets lekkers erbij. Ook organiseren wij een maandelijkse lunch voor alle medewerkers.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Onze hoofdingang is te bereiken vanaf de Terwoldseweg. Je kunt ook via de achteringang binnenkomen. Dit grenst aan Park Zuidbroek.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers voor in onze winkel

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.