StadsAkkers Apeldoorn zoekt vrijwilligers om samen te werken met onze deelnemers

Flexibel
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Buiten
10 plaatsen over.
Deel activiteit
#42656
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-Apeldoorn-zoekt-vrijwilligers-om-samen-te-werken-met-onze-deelnemers/42656 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die mee kunnen helpen op de akker, in de verkoop, de technische dienst of de huishouding. En die daarbij ook onze deelnemers kunnen ondersteunen bij deze activiteiten.
Het is bij ons gezellig en je kunt vaak groenten mee naar huis nemen na afloop van de werkdag.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

StadsAkkers Apeldoorn zoekt vrijwilligers, die samen met onze deelnemers de werkzaamheden op de akker kunnen uitvoeren.

Bij StadsAkkers voeren onze deelnemers verschillende werkzaamheden uit. Er is veel werk te doen op de akker, het kweken van groenten en kruiden en de verzorging daarvan. Daarnaast hebben we een technische dienst, huishoudelijk werk en zijn er mensen nodig in de verkoop van onze producten. Onze deelnemers doen deze werkzaamheden ook en hebben daarbij soms behoefte aan ondersteuning.

Als jij het leuk vindt om in de buitenlucht te werken en als je het daarnaast leuk vindt om af en toe een begeleidende rol te vervullen, dan hebben wij een erg leuke vrijwilligersbaan voor je.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De werktijden zijn in de zomer van 8.00 - 15.00 met daarin drie pauzes. In de winter beginnen we om 9.00. StadsAkkers beschikt over een verwarmde kantine, ook in de winter is het bij ons lekker warm.

In elke pauze is er gratis koffie en thee beschikbaar, met vaak iets lekkers erbij. Ook organiseren wij een maandelijkse lunch voor alle medewerkers.

RECLAME

Ben je graag buiten aan het werk en ondersteun je graag anderen? Dan is vrijwilligerswerk bij StadsAkkers iets voor jou.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers Apeldoorn zoekt vrijwilligers om samen te werken met onze deelnemers
10 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)