Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel

StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers voor in onze winkel

Structureel werk · 4–20 uur/week
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
WinkelBuiten
WelzijnNatuur & MilieuVluchtelingen & Minderheden
10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#42656
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-Apeldoorn-zoekt-medewerkers-voor-in-onze-winkel/42656 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de winkel verkopen wij onze eigen groenten, onze kruiden, ons fruit en onze bloemen. In het winkelteam verdelen we de dagen van de week.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


StadsAkkers Apeldoorn zoekt enthousiaste winkelmedewerkers.


Bij StadsAkkers hebben we een winkel, waar we onze eigen producten verkopen. Ook verkopen we producten van onze eigen imker en schapen- en geitenkaas. We willen in de toekomst meer producten gaan verkopen en vaker open zijn.


PRAKTISCHE INFORMATIE


De werktijden zijn van 8.30 - 16.00.

De ochtend is van 8.30 - 12.30 en de middag van 12.00 tot 16.00.

Wij hebben sinds dit jaar onze winkel ook echt binnen op het terrein van StadsAkkers.

Wij zoeken mensen die één of meerdere dagdelen per week willen helpen op een vaste dag. Voor alle dagen hebben we nog mensen nodig, en zeker op de vrijdagmiddag!


StadsAkkers is een zorgtuinderij waar we werken met vrijwilligers en deelnemers. Iedereen kan bijdragen aan onze mooie biologische en gezellige akker!

Door in de winkel te staan help je ons met de verkoop van onze producten en met het vergroten van onze inkomsten.


Wij willen onze winkel dit jaar verder uitbreiden en ontwikkelen, zodat we steeds meer mooie biologische producten van onszelf en van anderen kunnen gaan verkopen. Met de nieuwe winkelploeg gaat we hiermee aan de slag.


Wij zorgen ook goed voor jou. Het is bij ons altijd gezellig. In elke pauze is er gratis koffie en thee beschikbaar, met vaak iets lekkers erbij. Ook organiseren wij een maandelijkse lunch voor alle medewerkers.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Onze hoofdingang is te bereiken vanaf de Terwoldseweg. Je kunt ook via de achteringang binnenkomen. Dit grenst aan Park Zuidbroek.
10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers voor in onze winkel

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.