Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel

StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers facilitaire dienst

Structureel werk · 4–20 uur/week
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Koken & etenGastheer/vrouw
WelzijnMensen met een beperking
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#42553
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-Apeldoorn-zoekt-medewerkers-facilitaire-dienst/42553 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Werken bij StadsAkkers aan de rand van Park Zuidbroek. Helpen bij de verzorging van de koffie en thee, netjes houden van de kantine, het kantoor en het toiletgebouw. Gezellige club en altijd iets lekkers bij de koffie.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


StadsAkkers zoekt mensen die mee willen helpen in de blokhut. Zorgen voor anderen, de blokhut schoon en gezellig houden samen met anderen. 

Het werk bestaat uit: verzorgen van de koffie en thee, helpen met de maandelijkse lunches, boodschappen doen, meehelpen bij bijeenkomsten, afwassen, schoonhouden van de kantine en de andere gebouwen, netjes houden van de omgeving, zorgen voor gezelligheid.


PRAKTISCHE INFORMATIE


Werktijden: wij zijn open van 8.30 - 16.00. De ochtend duurt tot 12.30. De middag begint om 12.00.

Werksfeer: bij StadsAkkers werken allerlei mensen - daardoor is de werksfeer heel gezellig en veilig.

Werkplek: StadsAkkers beschikt over een verwarmde blokhut en een kantoor. Ook 's winters is het bij ons warm en droog.

Pauzes: in de pauzes is er gratis koffie en thee, met vaak iets lekkers erbij.

Vervoer: eigen vervoer. De bushalte is op 10 minuten loopafstand.


RECLAME


Werken als gastvrouw of gastheer bij StadsAkkers: elke dag is anders en het is altijd gezellig. Na een werkdag mag je groente mee naar huis nemen.

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers Apeldoorn zoekt medewerkers facilitaire dienst

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.