Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel

Medewerker buitendienst

Structureel werk · Flexibele uren
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Natuur & Milieu
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#52347
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/Medewerker-buitendienst/52347 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken iemand die de verkoop van onze producten aan onze zakelijke klanten kan gaan begeleiden.de verkoop aan onze zakelijke klanten kan gaan begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken iemand die de verkoop van onze biologische groenten en kruiden aan zakelijke en wat grotere klanten kan gaan begeleiden.

Het gaat om de volgende taken:

  • Je onderhoudt contact met deze klanten
  • Je neemt de bestellingen op
  • Je overlegt met de tuinder wat er verkocht kan worden
  • Je werft nieuwe klanten
  • Je overlegt met de vrijwilliger Logistiek en met de teamleider of de tuinder bij StadsAkkers


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.