Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel
Gastvrouw en gastheer bij het zelfoogsten

Gastvrouw en gastheer bij het zelfoogsten

Structureel werk · 3-6 uur/maand · Start vanaf 17 mei
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouw
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#64778
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/Gastvrouw-en-gastvrouw-bij-het-zelfoogsten/64778 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken mensen voor de vrijdag van 10.00 - 18.00 uur en voor de zaterdagochtend van 9.00 - 12.00 uur om onze zelfoogsters te ontvangen en op weg te helpen.

Uitgebreide omschrijving

Elke vrijdag en zaterdagochtend komt een groep klanten zelf oogsten. Deze klanten worden ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Ze hebben instructie gekregen via de mail, maar hebben soms nog vragen. Hoe moet je iets oogsten? Waar staat het eigenlijk? Hoeveel mag ik meenemen? De gastheer of gastvrouw ontvangt de oogsters en wijst ze de weg op de akker.

We zoeken mensen, die deel willen uitmaken van deze groep en die één of twee keer in de maand beschikbaar zijn op de vrijdag (van 10 tot 14 uur en/of van 14 tot 18 uur) of op zaterdagochtend van 9 tot 12 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > Gastvrouw en gastheer bij het zelfoogsten

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.