Skip Sidebar
Siza

Siza

Non-profit

Over ons

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Welzijn
Deel

Springen wij samen op de fiets?

1 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Maatje & buddy
Welzijn
Deel activiteit
#47123
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Siza4/activiteiten/Springen-wij-samen-op-de-fiets/47123 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Inzet SizaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ik ben Frits, ik ben 60 jaar en woon in Apeldoorn. Ik spring graag op mijn driewieler om leuke plekken rondom Apeldoorn opnieuw te ontdekken.

Uitgebreide omschrijving

Ik ben Frits, ik ben 60 jaar en woon in Apeldoorn. Ik spring graag op mijn driewieler om leuke plekken rondom Apeldoorn opnieuw te ontdekken. Routes zoals het oude fietspad naar Zwolle, langs kastelen en oude boerderijtjes spreken mij heel erg aan. Wat zou het geweldig zijn als jij bekend bent in en om Apeldoorn en gezellig met mij mee fietst.


Wanneer ik over mij grens ga dan word ik wat stiller, vermoeider en kan ik moeilijker mijn plek op de weg volgen. Ik vind het lastig om mij eigen grenzen te herkennen dus hier zoek ik ondersteuning bij.


Vind jij het ook heerlijk om buiten te zijn, te fietsen, te kletsen over vroeger en de natuur. Dan zou ik je heel graag willen ontmoeten. Wanneer we afspreken dat overleggen we samen.


Siza is trots op haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.


Op zoek naar meer mogelijkheden bij Siza? Kijk op www.sizavrijwilligers.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Siza > Springen wij samen op de fiets?

Over Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Powered by Deed‌mob Tools ·