Skip Sidebar
Siza

Siza

Non-profit

Over ons

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Welzijn
Deel

Schieten wij samen de mooiste plaatjes?

Flexibel
Koning Lodewijklaan, 7314 AS Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouw
Deel activiteit
#42829
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Siza4/activiteiten/Schieten-wij-samen-de-mooiste-plaatjes/42829 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de hobbyfotograaf die mij ondersteunt in t uitvoeren van mijn grote passie. Gaan wij samen de natuur in om mooie momenten vast te leggen?

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een vriendelijke man die altijd in is voor een grap. Door afasie is het moeilijk mijzelf duidelijk te maken, maar met non-verbale communicatie kan ik mij goed redden. Ik woon in het Julianakwartier in Apeldoorn.

Ik ben op zoek naar een vrijwilliger om mijn oude hobby, fotograferen, weer mee te oppakken. Iemand waar ik mijn grote interesse in fotografie mee kan delen. Doordat ik halfzijdig verlamd ben, is het voor mij moeilijk om alleen op pad te gaan om mooie plaatjes te schieten. Hier zou ik heel graag hulp bij hebben door iemand die dezelfde interesse deelt.


Welke dag we afspreken dat overleggen we samen, net als waar we die dag naar toe willen gaan. Maak jij mij weer gelukkig door eens per week met mij mee te gaan!


Siza is trots op haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.


Op zoek naar meer mogelijkheden bij Siza? Kijk op www.sizavrijwilligers.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Siza > Schieten wij samen de mooiste plaatjes?

Over Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)