Skip Sidebar
Siza

Siza

Non-profit

Over ons

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Welzijn
Deel

Gezellig en sociaal hi-tech maatje gezocht!

Flexibel
Koning Lodewijklaan, 7314 AS Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouw
Deel activiteit
#42828
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Siza4/activiteiten/Gezellig-en-sociaal-hi-tech-maatje-gezocht/42828 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik ben opzoek naar iemand die me wil helpen met het leren omgaan met mijn IPad en smartphone. Ik wil graag leren wat de mogelijkheden allemaal zijn en kan jouw hulp hierbij heel goed gebruiken…

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een kunstzinnig, vriendelijke vrouw die houdt van een babbeltje. Ik woon in Apeldoorn in woon - zorgcomplex Julianakwartier, een locatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel.


Ik heb wat oefening nodig om alles onder de knie te krijgen. Maar met jouw geduld en mijn doorzettingsvermogen moet dat zeker goed komen!


Daarnaast vind ik het ook heel fijn om buiten te zijn. Dus naast jouw “ technische ” hulp, zou ik het ook heel fijn vinden om af en toe eens samen lekker op pad te gaan. Een heerlijke wandeling maken of samen even boodschappen halen.


Ben jij geduldig, behulpzaam en weet je wel raad met een IPad en Smartphone, dan hebben misschien wel een leuke match! Op welke dag we afspreken dat overleggen we samen.


Siza is trots op haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.


Op zoek naar meer mogelijkheden bij Siza? Kijk op www.sizavrijwilligers.nl

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Siza > Gezellig en sociaal hi-tech maatje gezocht!

Over Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)