Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak ...

Welzijn
Deel

Algemeen bestuurslid district Noord- en Oost-Gelderland

Flexibel
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42467
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord--en-Oost-Gelderland1/activiteiten/Algemeen-bestuurslid-district-Noord--en-Oost-Gelderland/42467 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Rode Kruis biedt niet alleen noodhulp maar wil kwetsbare mensen ook helpen om nood te voorkomen of te beperken. We zoeken een algemeen districtsbestuurslid voor het werkgebied Achterhoek, Noordwest Veluwe en Apeldoorn e.o. om deze, voor het Rode Kruis nieuwe vorm van hulpverlening op te bouwen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Werkzaamheden
Wat ga je doen?
  • Je zet een lokale radar op in alle afdelingen/clusters van je district  
  • Je maakt een jaarplan met taakveld-speerpunten en bewaakt de voortgang
  • Je zet pilots nieuwe hulpverlening op in samenwerking met een afdeling/cluster
  • Je stimuleert de ontwikkeling van EHBO op maat en het uitvoeren van educatieve programma’s in je district
  • Je ondersteunt stakeholdermanagement binnen je district en bent aanspreekpunt voor externe stakeholders
Wij vragen
  • Je hebt minimaal HBO- werk- en denkniveau
  • Je kunt goed plannen
  • Je bent resultaat- en klantgericht
  • Je neemt makkelijk initiatief
  • Je kunt goed samenwerken in een collegiaal bestuur
Wij bieden
Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

Tijdsbesteding
In overleg

Interesse
Neem contact op met René Mebius, tel 06-22415695.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak is. We verlenen eerste hulp bij evenementen en vaccinaties, geven EHBO cursussen en voorlichting op scholen.

Powered by Deed‌mob Tools ·