Reismaatje naar sportschool gezocht

Flexibel
Maatje & buddy
Kinderen & Jongeren
Deel activiteit
#42779
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Reismaatje-naar-sportschool-gezocht/42779 om je aan te melden

Samenvatting

Jij wil er graag voor zorgen dat een jongere zijn hobby uit kan voeren!

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt?
Justin (18) komt uit Beekbergen en is een leuke en vooral rustige jongeman. Hij heeft de wens om te sporten bij een sportschool, maar kan hier niet zelfstandig zijn. Justin heeft zeer goede manieren en is sociaal wenselijk aanwezig. Door zijn licht verstandelijke beperking is Justin gebaad bij heldere afspraken en duidelijke communicatie. 

Werkzaamheden
Samen met Justin naar de sportclub gaan (jij zorgt voor vervoer) en bij interesse mag je ook meesporten. Voor Justin is het voornamelijk belangrijk dat hij een maatje heeft waar hij op terug kan vallen tijdens zijn aanwezigheid in de sportschool. Dat geeft hem een vertrouwd gevoel. 

Wij vragen
Wekelijks heb jij meerdere momenten de ruimte om met Justin naar de sportschool te gaan; bij voorkeur 3 keer per week 1-2 uur, maar minder frequent is ook bespreekbaar. Dagen en tijden in overleg.  
Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Je kan eventueel gebruik maken van een auto van de Pluryn-locatie. 
Daarnaast kom jij je afspraken na en kun je duidelijk en rustig communiceren. Het zou leuk zijn als je enige affiniteit hebt met sporten, maar dit is geen must. 

Wij bieden
Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: 
  • Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst. 
  • Vergoeding van reiskosten. 
  • Een goede verzekering. 
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! 
Tijdsbesteding
Bij voorkeur 3 keer per week, 1 a 2 uur; minder is ook bespreekbaar.

Deel activiteit
#42779
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Reismaatje-naar-sportschool-gezocht/42779 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)