Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Passie voor vormgeving en lesmateriaal

Structureel werk · 1–3 uur/week
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenCreatiefHandwerkenMaatje & buddy
Mensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#42459
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Passie-voor-vormgeving-en-lesmateriaal/42459 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De KraftFabrik is een dagactiviteitencentrum voor cliënten van Pluryn. De cliënten die hier bij aansluiten zijn 17-40+ jaar en hebben een verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags)problematiek, zoals autisme.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Bij de KraftFabrik verzorgen ze printwerk, papier op maat, vouwen, brochures e.d. Verder maken ze korte filmproducties.


Werkzaamheden

We willen als activiteitencentrum ook het aspect ‘leren’ aanbieden voor de cliënten. Het bestaande lesmateriaal is voor de doelgroep echter te groot en ingewikkeld, dit moet vereenvoudigd worden.


Wat ga je doen?

Jij mag ondersteuning bieden bij het omzetten van lesmateriaal naar behapbare porties voor cliënten; met betrekking tot het programma Adobe en op het gebied van film en fotografie.


Je kan dit thuis doen, maar is uiteraard ook welkom op locatie. Contact met de cliënten is niet vereist, maar wel mogelijk als je dit leuk vindt.


Wij vragen

Jij kan duidelijk communiceren, inleven in de doelgroep, bent creatief, hebt interesse in film en fotografie en verstand van het programma Adobe.


Wij bieden jou

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

  • Begeleiding van een professionele collega. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Een goede verzekering.
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!


Tijdsbesteding 

  • De exacte invulling van de vrijwilligersfunctie (wel of geen cliëntencontact, waarin wel/niet ondersteunen) en tijdsinvestering is in overleg met jou te bepalen.


Graag vacaturenummer 227 hierbij vermelden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.