Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

Maatje voor gezellige Feyenoord-fan

Flexibel
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deel activiteit
#42455
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Maatje-voor-gezellige-Feyenoord-fan/42455 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze cliënt in Beekbergen is een man van 35 jaar jong. Hij is gezellig, maar heeft de belangrijke ander nodig die hem meeneemt in de dag.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?Onze cliënt in Beekbergen is een man van 35 jaar jong. Hij is gezellig, maar heeft de belangrijke ander nodig die hem meeneemt in de dag. Dit komt omdat hij bang is voor het onbekende. Er is sprake van een stoornis binnen het autistisch spectrum; PDD-NOS. Hij heeft gevoel voor humor en is verbaal zeer sterk, waardoor er leuke gesprekken ontstaan en hij zich goed kan uiten. Buiten het terrein kletst hij gezellig met iedereen en is er nauwelijks iets van zijn beperking te merken. Soms is het lastig om hem te remmen in zijn gesprek en kan hij verbaal grof worden en heeft hij je liever niet te dicht bij hem. In de woning heeft hij een dagprogramma wat hem houvast biedt.WerkzaamhedenEén dag in de maand heb jij de tijd om samen naar Feyenoord te gaan. Is er geen voetbalwedstrijd? Dan gaan jullie gewoon gezellig naar de bioscoop en uit eten. Tijdens deze uitjes hebben jullie leuke gesprekken en ben jij degene die de situatie voorspelbaar maakt voor onze cliënt.Wij vragenBij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs en auto. Zo niet, dan is het openbaar vervoer een alternatief. Je bent duidelijk in je communicatie, geduldig en rustig in je benaderingswijze.Wij biedenWij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn. Een vrijwilligersovereenkomst.Vergoeding van reiskosten.Een goede verzekering.En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!Tijdsbesteding 1 keer per maand 10 uur.

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)