Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Maatje om gitaar mee te spelen, te sporten en/of te gamen

Structureel werk
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#42733
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Maatje-om-gitaar-mee-te-spelen-te-sporten-enof-te-gamen/42733 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Waar doe jij het voor?
Jij wilt vaker gitaarspelen, sporten of videogames spelen? Gino ook, en het lijkt jouw leuk om hem in een of meerdere van deze activiteiten te vergezellen. Samen een leuke tijd besteden spreekt je aan. Je krijgt er energie van dat je een ander in de maatschappij helpt.

Wie is Gino?
Gino is een vriendelijke, vrolijke 23-jarige jongen met een licht verstandelijke handicap. Zijn passie is gitaarspelen en zich hier verder in ontwikkelen. Wellicht wel met jouw hulp?
Verder vind hij het gaaf om videogames te spelen en sporten is voor hem een uitlaatklep.
Voor Gino is het prettig als er rustig en duidelijk met hem gecommuniceerd wordt. Ook komt hij het beste tot zijn recht wanneer hij structuur in zijn dagelijks leven heeft. 

Wat mag je doen?
Samen besteden jullie tijd aan gitaarspelen, videogames spelen en wellicht ook sporten. Wekelijks komen jullie bij elkaar en ondernemen een of meerdere van deze activiteiten.

Wat breng je mee?
Je bent muzikaal en speelt of luistert graag naar gitaar. Videogames vind je ook interessant. Wellicht kan Gino jouw in beide activiteiten ook nog wat leren?
Sporten doet Gino ook graag. Jij daarentegen vind een of meerdere van deze activiteiten leuk, hebt wellicht al ervaring, maar vind het ook interessant om samen met Gino dit verder te ontwikkelen.
Je bent bereid om met geduld hem zaken uit te leggen en met aandacht te luisteren.

Wat bieden wij jou?
Pluryn vindt het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst, zodat je bijvoorbeeld je reiskosten uitbetaald krijgt en goed verzekerd bent. Daarnaast zorgen we voor begeleiding van een professionele collega en kan je terugvallen op het team vrijwilligerswerk van Pluryn.

Heb je interesse?
Dan ontvangt Werkplein Pluryn graag jouw gegevens. Solliciteer via het sollicitatieformulier op de website. Of neem contact op met Dick de Graaf, adviseur vrijwilligerswerk Pluryn, telefoon 06- 20497538 of e-mail [email protected].

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.